AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kadıdağı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Kadıdağı İlköğretim Okulu Hakkında - Kadıdağı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadıdağı İlköğretim Okulu Resimleri - Kadıdağı İlköğretim Okulu İletişim

Kadıdağı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Köyümüzde ilkokul 1944 yılında köylünün kendi çabalarıyla yaptırdığı iki derslikli binada açılmıştır. 1970 yılında kadar eğitim ve öğretim bu 2 derslikte sürdürülmüştür.

1970 yılında okulun bahçesinde, devlet tarafından üç derslikli prefabrik bir bina inşa edilmiştir. 1981 yılı öğretim yılı sonuna kadar bu bina kullanılmıştır.

1982 yılında, eski okulun yerine 3 dershanesi bulunan yeni bina yapılmıştır. Halen bu binada eğitim ve öğretim yapılmaktadır. Müdür odası ve öğretmenler odası da bu binada bulunmaktadır.

Derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle, 1988 yılında okul bahçesine 2 derslik daha ilave edilmiştir. Böylece birleştirilmiş sınıflar ortadan kalkmış, normal eğitim ve öğretime geçilmiştir.

1997-1998 öğretim yılında okulumuz ilköğretim okulu olmuştur. Bu nedenle okul müdürlüğü tarafından 1970 yılında yapılmış olan prefabrik binanın bir bölümü 6. sınıflar için hazırlanmıştır. Aynı binada 7. ve 8. sınıflar için de yer hazırlanmıştır.

2006-2007 eğitim öğretim yılının 2. döneminde hizmete açılan 5 derslikli yeni bina ile 1. kademe öğrencileri bu yeni binada derslerine devam etmektedir. 2. kademe öğrencileri ise müdür ve öğretmenler odasının bulunduğu binadaki dersliklerde derslerine devam etmektedirler. Yine aynı zaman zarfında okulumuz bünyesinde ana sınıfımız faaliyete geçmiştir.

Kadıdağı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://kadidagi.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kadıdağı İlköğretim Okulu Resimleri :