AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kaderimin Oyunu Meral kim?

Editör

Yeni Üye

Kaderimin Oyunu Meral kim?​

Cemre Melis Çınar, 13 Mayıs 1991 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretim ve orta öğretim eğitimini Mersin Toros Koleji’nde tamamlamıştır. Yüksek öğretim eğitimine Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile devam etti.

Kaderimin Oyunu Kutay kimin soyadı?​

Kaderimin Oyunu Kutay kimin soyadı?
Ama kaderin onun için hazırladığı bambaşka bir oyunu vardır. MAHİR KUTAY / SARP APAK Mahir ketum, sır saklamayı bilen, aşırı gururlu bir adamdır. Hayatta tek başına kalmayı, tek başına mücadele etmenin ne demek olduğunu iyi bildiğinden Asiye ile empati kurar, ona sahip çıkar.

Kaderimin Oyunu gülsüm kim?​

Kaderimin Oyunu dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Ayça Koptur, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Melis Çınar hangi dizilerde oynadı?​

Melis Çınar hangi dizilerde oynadı?
Elif2014 – 2016Gönül Dağışu tarihten beri: 2020Cemre Melis Çınar/TV şovları

Cemre Melis Çınar kaç yaşında?​

31 yaşında (13 Mayıs 1991)Cemre Melis Çınar / Yaş

Kaderimin oyunundaki Asiye kim?​

Kaderimin oyunundaki Asiye kim?
Ünlü oyuncu Öykü Karayel, Asiye karakterini canlandırıyor.

Kaderimin oyunundaki Gülsüm kaç yaşında?​

Başrollerinde Öykü Karayel, Sarp Apak, Meriç Aral ve Akın Akınözü’nün yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde Gülsüm karakterini canlandıran Ayça Koptur’un hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. 27 yaşındaki oyuncunun özellikle aşk hayatı merak edilerek “Ayça Koptur’un sevgilisi kim?” sorusunun yanıtı aratıldı.

Kaderimin Oyunu Gülsüm hangi dizilerde oynadı?​

Kaderimin Oyunu Gülsüm hangi dizilerde oynadı?
Salih Kuşu, Cinayet Süsü, Hayat Ağacı, Yılanların Öcü, Güldür Güldür, Yol Arkadaşım 2 gibi birçok dizi ve filmde rol aldı.

Cemre Melis Çınar şuan hangi dizide oynuyor?​

Cemre Melis Çınar Gönül Dağı’nın Fadime’si oldu! Gönül Dağı dizisine yeni oyuncu katıldı.

Cemre Melis Çınar hangi dizide?​

Cemre Melis Çınar hangi dizide?

Cemre Melis Çınar nereli?​

AnkaraCemre Melis Çınar / Doğum yeri

Kaderimin Oyunu dizisi, başkarakterlerinden bazılarının detaylarını paylaştığınız için teşekkür ederim. Dizinin ilgi çeken karakterlerinden biri Meral'dir. Meral, dizide Mahir Kutay'ın kız kardeşi olarak karşımıza çıkmaktadır. Meral karakterine hayat veren oyuncu Cemre Melis Çınar'dır. Cemre Melis Çınar, Ankara doğumlu olup Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur.

Ayrıca kutay karakterini canlandıran isim Mahir Kutay / Sarp Apak olarak belirtilmiştir. Mahir Kutay karakteri ketum, sır saklamayı bilen ve aşırı gururlu bir adamdır. Asiye karakterini canlandıran ise ünlü oyuncu Öykü Karayel'dir.

Dizide Gülsüm karakterini ise Ayça Koptur oynamaktadır. Ayça Koptur, Gülsüm karakteri ile geniş kitlelere kendini tanıtmıştır.

Melis Çınar'ın daha önce yer aldığı diziler arasında Elif ve Gönül Dağı gibi yapımlar bulunmaktadır. Şu an Gönül Dağı dizisinde Fadime karakterine hayat vermektedir.

Ayça Koptur'un ise daha önce rol aldığı projeler arasında Salih Kuşu, Cinayet Süsü, Hayat Ağacı, Yılanların Öcü, Güldür Güldür ve Yol Arkadaşım 2 gibi diziler ve filmler yer almaktadır.

Özetle, Kaderimin Oyunu dizisi büyük bir ilgiyle takip edilen bir yapım olup, hayranları tarafından karakterler ve oyuncularıyla yakından takip edilmektedir.

Geri