- Konu Yazar
Kader şimdi ne yapıyor?
Özgürlüğüne kavuştuktan sonra da ara verdiği müzik dünyasına geri döndü. Çocuk şarkıcı olarak kariyerine başlayan Kader, şarkıcılığı sürdürüyor. Şu sıralar Almanya’da yaşayan Kader, ülkedeki Türk dinleyicilere yönelik turnelere çıkıyor.Kader Evlimi kaç çocuğu var?
Kader Evlimi kaç çocuğu var?Adamım şarkısı ile özellikle 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Kader uzun süre aradan sonra bugün Alişan’ın konuklarından biri olacak. Bir dönem yanlış anlaşıldım diyerek cezaevine giren Kader İstanbul doğumlu ve 43 yaşında. Özel hayatını hep kameralardan uzakta yaşayan Kader hiç evlenmedi ve çocuğu yoktur.
Kader niye bu kadar kilo almış?
Kader niye bu kadar kilo almış?Şarkıcı Kader, 16 Mart Çarşamba günü Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’in sunduğu 2. Sayfa magazin programına konuk olmuştu. Sağlık sorunları sebebiyle kilo aldığından bahseden ünlü şarkıcı, kendisine sosyal medyada ağır eleştiriler yapıldığını belirtmişti. Ünlü şarkıcı hastanelik oldu.
Kader kaç yaşında Evlimi?
KADER ÇETİNTÜRK NERELİ, KAÇ YAŞINDA? EVLİ Mİ? 1979 yılında İstanbul Çağlayan’da doğan Kader, 14 yaşında yapmış olduğu şarkı ve albümler ile küçük büyük herkesin sevgisini kazanan bir şarkıcıdır. Kader daha çok arabesk veya fantezi türde şarkı söyleyen küçük yıldız olmuştur.Kader şu an kaç yaşında?
Kader şu an kaç yaşında?43 yaşında (1979)Kader / Yaş
Sanatçı Kader’in kaç çocuğu var?
Sanatçı Kader’in kaç çocuğu var?Adamım şarkısı ile büyük çıkış yapan Kader 43 yaşında. 13 yaşında ünlü olan Kader’in bilinen bir evliliği ve çocuğu yoktur. Bir dönem cezaevine giren Kader hiç evlenmedi, eşi yoktur. kadervip instagram hesabını kullanan Kader’in 51.3 bin takipçisi var.
Kader kaç yaşında evli mi?
1979 yılında İstanbul Çağlayan’da doğan Kader, 14 yaşında yapmış olduğu şarkı ve albümler ile küçük büyük herkesin sevgisini kazanan bir şarkıcıdır. Kader daha çok arabesk veya fantezi türde şarkı söyleyen küçük yıldız olmuştur.Kader kaç kilo almış?
Kader kaç kilo almış?Kader değişimi hakkında yapılan çirkin yorumlara isyan etti. Kader açıklamasında “Beni hâlâ 49 kilo bekliyorlar. Günlerce uyku uyuyamadım.