- Konu Yazar
Kaçuv bursu kaç TL?
Okul öncesi tek seferlik 500TL., ilk okul tek seferlik 750TL., orta öğretimde tek seferlik 8.000TL., lise tek seferlik 15.000TL. ve üniversite 9 ay 800TL. ödenir. Burs miktarlarının artışları her yıl Eylül ayında KAÇUV Yönetim Kurulu tarafından yeniden belirlenir.Tesyev bursu ne demek?
TESYEV engelli ve maddi durumu yetersiz olan öğrencilere eğitim bursu vermektedir. Burs verilecek öğrenciler belirlenirken ailenin ekonomik durumunun niteliği, eğitim gören kardeşlerin sayısı ve toplam kardeş sayısı, yurt veya evin durumu, okulu, puanı, okuldaki ortalaması gibi detaylar göz önünde bulundurulur.
Köksal Eğitim Vakfı bursu ne kadar?
KÖKSAL EĞİTİM VAKFI’NIN RESMİ WEB SİTESİ; www.kev.org.tr ADRESİNDEN KEV BURS BAŞVURU ÇIKTISI ALINIP DOLDURULARAK AŞAĞIDAKİ EK BELGELERLE BİRLİKTE KÖKSAL EĞİTİM VAKFI SEKRETERYASINA BELİRTİLEN TARİHE KADAR POSTA YOLU İLE VEYA ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKİR. BURS ÜCRETİ AYLIK 750 TL OLUP 9 AY SÜRESİNCE VERİLMEKTEDİR.Ageyv burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
Sonuçlar 15 Eylül 2021 tarihi itibari ile e-posta üzerinden bildirilecektir. Tüm öğrencilere 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarılar dileriz. Yeni dönem burs başvuruları 1 Ağustos-30 Ağustos 2022 tarihinde tekrar açılacaktır. 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.
Burslar her yılın Ekim ayı ile bir sonraki yılın Haziran ayı (dahil) arasında geçen 9 aylık öğretim süresince ödenmekte, diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır. 2021 – 2022 eğitim-öğretim dönemi burs tutarları, üniversite öğrencileri için aylık 450.-TL, lise öğrencileri için de aylık 190.-TL olarak belirlenmiştir.
KEV bursu kimlere verilir?
Burs Verilecek Öğrencilerin Nitelikleri
Malatya Eğitim Vakfı bursu geri ödemeli mi?
Hazırlık sınıfı içeren üniversitelerdeki lisans öğrencilerine, hazırlık sınıfı için azami bir ders yılı için burs ödenir. Malatya Eğitim Vakfı bursları karşılıksızdır, geri ödeme ve hizmet yükümlülüğü getirmez.Askev burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Başvurular 1 Ekim’den itibaren değerlendirilmeye alınır. Burs sonuçları kasım sonu aralık başı gibi belli olmaktadır. Burs almaya hak kazanan öğrencilere e-posta ile bilgi verilmekte ve bursu onaylamaları istenmektedir.
Akın Global burs kaç TL?
Maddi imkandan yoksun olduğunu belgelerle beyan eden ve belirlenen başarı kriterlerine sahip öğrenciler burs için başvuruda bulunabilirler. 2020– 2021 Eğitim-Öğretim döneminde ilköğretim öğrencisine her ay 150 TL, orta öğretim öğrencisine 200 TL, üniversite öğrencisine ise 280 TL burs verilmektedir.Tıp Fakültesi bursu ne kadar?
Vakıf yaptığı açıklamada 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine 500 TL karşılıksız burs verecek. Burs başvuruları internet üzerimden online olarak yapılırken, şahsen başvuru alınmayacağı duyuruldu.