- Konu Yazar
Kaç öğrenciye bir müdür yardımcısı verilir?
c) 126’dan sonra gelen her 150 öğrenci için 1, müdür yardımcısı norm kadrosu verilir. (2) Özel eğitim kurumlarından aynı bina veya bahçede farklı kademelerde eğitim verenlerin öğrenci sayıları birlikte değerlendirilerek müdür yardımcısı norm kadrosu öğrenci sayısı en fazla olan eğitim kurumuna verilir.Il milli eğitim müdür yardımcısı ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar
Il milli eğitim müdür yardımcısı nasıl olunur?
1) En az iki yıllık yüksekokul mezunu olmak, 2) Son iki yılı Bakanlıkta olmak üzere Devlet memurluğunda en az beş yıl görev yapmış olmak, 3) Bulunduğu görev unvanında veya aynı düzeydeki görevlerde toplam en az bir yıl görev yapmış olmak, 4) Yardımcı hizmetler sınıfı dışındaki kadrolarda görev yapıyor olmak.
Hangi okullarda müdür baş yardımcısı olur?
Müdür başyardımcısı norm kadrosu Madde 7 – Kapsama dahil okul ve kurumlardan; a) Yatılı veyapansiyonlu okullara, b) Öğrenci sayısı 500 ve daha fazla olan; 1) Her türdeki anadolu liselerine, 2) Fen liselerine, 3) Çok programlı liselere, c) 3308 sayılı Çıraklık ve Meslek Eğitimi Kanunu uygulaması çerçevesinde işletmelere …Lisede kaç müdür yardımcısı olur?
MADDE 12- (1) Meslekî eğitim merkezlerinde, çırak-kursiyer sayısı; a) 401’e kadar 1, b) 401-801’e kadar 2, c) 801-1201’e kadar 3, ç) 1201 ve daha fazlası için 4, müdür yardımcısı norm kadrosu verilir.
Kaç saat derse bir norm verilir?
6 dahil 6 ila 30 saat ders varsa 1 öğretmen normu verilir. 31 saat dahil 31 ila 42 saat ders yükü varsa 2 öğretmen verilir. 42 saatten daha fazla ders varsa her 21 saat ders yükü için daha o branş için norm verilir.
Dava konusu genel düzenleyici işlemde adı geçen; İl milli eğitim müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürleri ile ilköğretim müfettişi ve müfettiş yardımcıları ek ders ücretlerini eşit yani 15 saat olarak almakta idiler.
Il ve ilçe milli eğitim müdürü nasıl olunur?
“(1) İlçe milli eğitim müdürü kadrolarına; öğretmenlikte adaylığı kaldırılmış olmak kaydıyla, yazılı veya yazılı ve sözlü sınavını kazanarak şube müdürü kadrolarına atananlardan en az iki yıl şube müdürü olarak görev yapmış olanlar arasından atama yapılır.”
Müdür yardımcıları ne kadar maaş alıyor?
Müdür Yardımcısı maaşı ortalama aylık 9939 _TL’dir. En düşük Müdür Yardımcısı maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 15625 _TL’dir.
Müdür Başyardımcısı nedir?
Müdür başyardımcılığı kurumlarda müdürden sonra gelen kadrolardır. Görev tanımı da ilgili yönetmeliklerde belirlenmiştir. Bugünlerde aynı kurum ve aynı kadroda; 4 yılını dolduranların aynı ya da başka kuruma, 8 yılını dolduranların ise başka kurumlarda görev yapabilmeleri için süreç işlemektedir.32 saat derse kaç norm verilir?
6-31 saate kadar 1, 31-42 saate kadar 2, 42’den fazla olması halinde her 21 saat için 1 norm verilir.
Kaç öğrenciye 1 rehber öğretmen?
Ardından MEB, yönetmelikte yaptığı düzenlemeyle 150 öğrenciye ulaşan anaokullarında bir rehber öğretmen görevlendirilmesine olanak sağladı. Norm Kadro Yönetmeliği, özel okullarda 100 öğrenciye, devlet okullarında ise her 500 öğrenciye bir rehber öğretmen düşecek şekilde düzenlendi.