AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kac gul seni seviyorum demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kaç gül seni seviyorum demek?​

İşte bunun için sevdiğiniz kişiye 3 gül gönderin. Üç gülün anlamı ise “Seni çok seviyorum”.

21 Kırmızı Gül Ne Anlama Gelir?​

21 tane kırmızı gül ne demek? 21 gül buketi sadakatin anlamıdır. 21 gül Anlamı – Sevdiklerinize yirmi bir gülle ona tamamen bağlı olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Sadakatin sembolü olan 21 adet gülden oluşan buket hediye ederek, karşınızdaki kişiye ” kendimi sana adadım ” diyebilirsiniz.
– Ders 1: Sevgiliye tek sayıda gül gönderilir. ‘Görgüsüz’ olarak anılmak istemiyorsanız asla çift sayıda gül göndermeyin. Aslında konu sadece gül için geçerli değil; adab-ı muaşeret kuralları gereği tane çiçekler tek sayıda gönderilir.
41 tane gül ne anlama geliyor?
Özellikle çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde birbirlerine gönderdikleri kırmızı güllerin 41 adet olmasına dikkat edilir. Bununla birlikte eşinize ya da sevgilinize değil farklı bir kişiye çiçek gönderdiğinizde 41 gülün anlamı değişiyor. Bu durumda 41 adet gül bağlılık ve sadakat anlamına geliyor.
60 gül ne anlama gelir?
Zıt olduğunuz durumlarda bile ona aşk dolu bakıyorsanız ve her türlü hareketi size aşkı hatırlatıyorsa o zaman 60 gül ile bunu kutlamanız gerekir! Güzel anlamıyla 60 kırmızı gül buketi, sevginizi başka bir boyuta taşıyacak. Kırmızı gül; büyük aşkı temsil eder.

15 gül ne demek?​

Zira 15 tane gülün anlamı sıradan bir içerik taşımaz. 15 gül yeni başlayan aşkı ve sevgiyi temsil eder, özellikle ilk buluşmalarda 15 tane gül alıyorsanız bu gülü veren kişi için kıymetli ve değeli bir kişi olduğunuz anlamına gelir.

5 adet gül ne anlama gelir?​

5 Gül – özel birine olan sevginizi ifade eden harika bir yoldur. Bir partnere veya arkadaşınıza onu ne kadar önemsediğinizi göstermek istiyorsanız, beş gül ideal bir seçenektir. 6 Gül – ‘Seninle olmak istiyorum’ anlamına gelir.
Çiçekçilere gittiğimizde sevdiklerimize çiçek alırken veya çiçek gödnerirken çiçekçiler gül alacaksak bize hangi anlamda gül göndermek istediğimizi sorar ve gül sayısı ona göre belli olur.61 gülün anlamı birbirlerine hasret kalan özelmde bulunan kişileri temsil eder.61 gülü sevdiklerinizden aldıysanız bu onlar …
15 gül ne anlama gelir?
40 tane gül ne anlama gelir?
Aşık olduğunuz kişiye 40 adet gül hediye etmek, aşkınızın gerçek olduğunu gösterir. Şık siyah vazo ile hazırlanan bu aranjmanı Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde sevdiğiniz kişiye hediye edebilirsiniz.

Geri