- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kaç derse girmeyince yarım gün yok yazılıyor?
5 defa geç kalma “yarım gün devamsızlık” demek Geç gelme, birinci ders saati için belirlenen süreyle sınırlanacak. Her 5 defa geç kalma, yarım gün devamsızlık olarak yazılacak. Bu sürenin dışındaki geç gelmeler ise devamsızlıktan sayılacak.Ders saatleri kaç dakika olacak?
OKULLARDA DERS SAATLERİ KAÇ DAKİKA? Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet veren okullarda dersler 40 dakika olarak işleniyor.
Dersler 40 dk mi?
MEB, 2021-2022 yılında ders sürelerinin 40 dakika olduğunu açıklamış, okullar haftada 5 gün tam eğitime başlamıştı. Yüz yüze eğitimin başlaması ardından bazı illerde ders saatlerinde farklı uygulamalara gidildi.
Tüm sınıf gelmezse yok yazılır mı?
Yok yazılırsınız kardeşim yok yazılırsınız devamsızlıgınıza işler hatta sınıfça disipline bile gidebilirsiniz. eğer sınıfta 1 kişi bile yoksa hoca deftere ders işledim diye geçiremez. ondan dolayı dersi telafi amaçlı yazın ”hangi derslerde öyle bir durum olmuşsa” derse gidersiniz.2021 dersler kaç dakika olacak?
MEB, 2021-2022 yılında ders sürelerinin 40 dakika olduğunu açıklamış, okullar haftada 5 gün tam eğitime başlamıştı. Yüz yüze eğitimin başlaması ardından bazı illerde ders saatlerinde farklı uygulamalara gidildi. Diyarbakır’da ders süreleriyle ilgili yeni bir karar alındı.
Dersler kaç dakika 2022?
MEB, 2021-2022 yılında ders sürelerinin 40 dakika olduğunu açıklamış, okullar haftada 5 gün tam eğitime başlamıştı.
Milli Eğitim, ders saatlerinin azaltılması için çalışma başlattı. Haftalık ders saati 30’dan 25 saate, ders süreleri de 45 dakikadan 35-40 dakikaya indirilecek.
Dersler kac dk olacak 2021?
Milli Eğitim Bakanlığı, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 40 dakika ders, 10 dakika teneffüs uyguluyordu. Öğrenci sayısı fazla olan okullarda ikili eğitim sistemine geçiş yapılırken koruyucu yeni tedbirler alınmaya başlandı.
Ders süreleri kaç dakika 2022?