- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kablo bağı nasıl açılır?
Ucunu kelepçenin içinden geçirin. Ve diğer bağcığınızla sıkı sıkıya bağlayın. Daha sonra ellerinizi çekerek bağcıkları gergin bir pozisyona getirin. Ayaklarınızı aşağı yukarı hareket ettirerek bağcıkların kelepçeye kuvvetlice sürtünmesini sağlayın.Kablo bağı adı ne?
Çırt kelepçe : Elektrik tesisatlarında, veri transfer tesisatlarında, promosyon amaçlı ürünleri asıl ürüne sabitlemek için, yolcu taşımacılığında kişisel eşyaları etiketlemek için, izolasyon malzemelerini izole edilecek yere ve stand ürünlerini standa sabitlemek için, güvenlik teşkilatında suçluların ellerini bağlamak …Kablo bağı hammaddesi nedir?
Kablo bağlarının çoğu türü genellikle nylon 6.6 plastik hammadde ve plastik enjeksiyon tekniği ile üretilir.
Hortum Kelepçe nasıl açılır?
Hortum kelepçe ve klipslerini çıkarmak için pratik Gates GAT6060 ve GAT6065 takım kitlerini kullanın. Çoğu hortum, kelepçe gevşetildiğinde nazikçe döndürülerek çıkarılabilir. Paslı kelepçe metal keskisiyle dikkatlice kesilip çıkarılabilir. Hortum sıkışmışsa, zorlamayın veya koparmayın.Kelepçe nasıl kesilir?
.- Burada ihtiyacınız olan tek şey bağcıklı ayakkabılar. Öncelikle ayakkabılarınızın bağcıklarını sökün.
- Ucunu kelepçenin içinden geçirin. Ve diğer bağcığınızla sıkı sıkıya bağlayın.
- Ayaklarınızı aşağı yukarı hareket ettirerek bağcıkların kelepçeye kuvvetlice sürtünmesini sağlayın. Kelepçe kopana kadar işleme devam edin.
Elektrik klips nedir?
Metal saca tutturulabilen, vidayla uygulanabilen, kendinden yapışkanlı olarak yüzeye tutturulabilen, birden fazla kablo veya boruyu düzenli bir şekilde sabitleyebilen, çoklu kablo demetlerini bir arada tutabilen, kabloları bağlayarak konumlayabilen, metallere açılan deliklerde kablo zedelenmelerini önleyebilen …
Cırt kelepçe ilk defa kullanılırken ilk başta üçgenin uç kısmı girmektedir. Geri çıkmamasını sağlamak için ise sıkıldıktan sonra üçgenin düz olan kısmı kilitte kalmasını ve günlerce bozulmadan çıkmamasını sağlıyor. Diğer kelepçeler için de aynı çalışma prensibi geçerlidir.
Kelepçeyi gevşetin ve eski hortumu çıkartın. Hortum kelepçe ve klipslerini çıkarmak için pratik Gates GAT6060 ve GAT6065 takım kitlerini kullanın. Çoğu hortum, kelepçe gevşetildiğinde nazikçe döndürülerek çıkarılabilir. Paslı kelepçe metal keskisiyle dikkatlice kesilip çıkarılabilir.
Metal kelepçe nasıl açılır?
Toka ya da ataç gibi bir düz ve ince bir metaliniz olsun. Metal parçasını geniş bir V olacak şekilde açın. Metal parçasını kelepçenin anahtar deliğine sokun ve yana doğru bükün. Daha sonra ucu çıkarın ve bu kez diğer tarafa bükün.