SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Kabartma Tozlu Çörek (Asla Bayatlamaz) Tanımı İçin Malzemeler
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta (akını içine sarısını üzerine
Susam ve çörek otu
4 su bardağı un (ben o kadar kullandım undan una fark gösterebilir dikkat ederek kullanın)
Üzerine;
Yumurta sarısı
Susam, çörek otu
Kabartma Tozlu Çörek (Asla Bayatlamaz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Margarinimiz oda ısısında olsun yada eritin. Üzerine sıvı yağı da ekleyin kabartma tozunu, tuzu, yoğurdu, yumurta akını ve unu yavaş yavaş serpin yoğurun.
Hamur toparlanınca form verin üzerine yumurta sarısını sürün ve 170 derecede 15-20 dk da hazır
Kabartma Tozlu Çörek (Asla Bayatlamaz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta (akını içine sarısını üzerine
Susam ve çörek otu
4 su bardağı un (ben o kadar kullandım undan una fark gösterebilir dikkat ederek kullanın)
Üzerine;
Yumurta sarısı
Susam, çörek otu
Kabartma Tozlu Çörek (Asla Bayatlamaz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Margarinimiz oda ısısında olsun yada eritin. Üzerine sıvı yağı da ekleyin kabartma tozunu, tuzu, yoğurdu, yumurta akını ve unu yavaş yavaş serpin yoğurun.
Hamur toparlanınca form verin üzerine yumurta sarısını sürün ve 170 derecede 15-20 dk da hazır
Kabartma Tozlu Çörek (Asla Bayatlamaz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı