Kabak Tatlısı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
2 kg bal kabağı
3 bardak şeker
Tahin
Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabakları soyup, doğrayınız. Üzerine şekeri yayıp, kapağını kapatıp, en az 3 saat yahut 1 gece bekletiniz.
Suyunu bırakan kabakları denetimli halde 30 dk kapağı kapalı biçimde pişirelim.
Çatalla pişip pişmediğini denetim edelim.
Borcama döküp, soğumaya bırakalım isteğe nazaran ceviz yahut tahin dökelim afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst