Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
2 kg bal kabağı
3 bardak şeker
Tahin
Ceviz
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabakları soyup, doğrayınız. Üzerine şekeri yayıp, kapağını kapatıp, en az 3 saat yahut 1 gece bekletiniz.
Suyunu bırakan kabakları denetimli halde 30 dk kapağı kapalı biçimde pişirelim.
Çatalla pişip pişmediğini denetim edelim.
Borcama döküp, soğumaya bırakalım isteğe nazaran ceviz yahut tahin dökelim afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 kg bal kabağı
3 bardak şeker
Tahin
Ceviz
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabakları soyup, doğrayınız. Üzerine şekeri yayıp, kapağını kapatıp, en az 3 saat yahut 1 gece bekletiniz.
Suyunu bırakan kabakları denetimli halde 30 dk kapağı kapalı biçimde pişirelim.
Çatalla pişip pişmediğini denetim edelim.
Borcama döküp, soğumaya bırakalım isteğe nazaran ceviz yahut tahin dökelim afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı