AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kabak Tatlısı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo kabak
2 su bardağı toz şeker
Karanfil ( isteğe bağlı )
Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Fındık

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kabakların kabuklarını soyuyoruz.
Sonrasında dilimlere kesip yıkadıktan sonra tencereye diziyoruz.
Yarısına gelince toz şekeri koyuyoruz.
Kalan kabakları da üstüne dizip şekeri serpiyoruz.
Kapağını kapatıp pişirmeye bırakıyoruz.
Kaynadıktan sonra kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişiriyoruz.
Kabaklar soğuyunca servis tabağına alıyoruz ve istediğimiz üzere süslüyoruz.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst