- Konu Yazar
- #1
Kabak Mücveri Tanımı İçin Gereçler
2 adet orta uzunluk kabak
1 adet orta uzunluk kuru soğan
1/2 (yarım) demet maydanoz
1/2 (yarım) demet dereotu
1/2 (yarım) demet taze nane
1/2 (yarım) demet taze soğan
3 yumurta
Tuz, karabiber, kuru nane
1/2 (yarım) su bardağı un
Kabak Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kabaklarımızı rendeliyoruz.
Doğranmış yeşilliklerimizi ek ediyoruz.
Üzerine yumurta, un ve baharatları ekleyip düzgünce karıştırıyoruz.
Çorba kaşığı boyutunda alıp yağlanmış tavada iki taraflı olarak kızartıyoruz.Denemek isteyen herkese afiyetler olsun.
Kabak Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet orta uzunluk kabak
1 adet orta uzunluk kuru soğan
1/2 (yarım) demet maydanoz
1/2 (yarım) demet dereotu
1/2 (yarım) demet taze nane
1/2 (yarım) demet taze soğan
3 yumurta
Tuz, karabiber, kuru nane
1/2 (yarım) su bardağı un
Kabak Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kabaklarımızı rendeliyoruz.
Doğranmış yeşilliklerimizi ek ediyoruz.
Üzerine yumurta, un ve baharatları ekleyip düzgünce karıştırıyoruz.
Çorba kaşığı boyutunda alıp yağlanmış tavada iki taraflı olarak kızartıyoruz.Denemek isteyen herkese afiyetler olsun.
Kabak Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı