AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kabadayi filmi nerede cekilmistir?

Editör

Yeni Üye

Kabadayı filmi nerede çekilmiştir?​

Film çekimleri Kocaeli ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılmıştır. Sahte Kabadayı filmi oyuncuları arasında Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener, Hakkı Kıvanç, İbrahim Kurt, Hasan Ceylan gibi isimler yer alıyor. Kemal, pişmaniye satarak geçimini sağlayan saf bir delikanlıdır.

Racon bitmiştir Hangi film?​

Şener Şen’in Tövbekar Bir Babayı Canlandırdığı Kabadayı Filminden 11 Racon Replik. 2007 yılında çekilen Kabadayı, son dönem filmlerimiz arasında en başarılı örneklerden birisidir. Bu başarılı filmin arkasında da yine bir Şener Şen / Yavuz Turgul ortaklığı var.
Köyden indim şehire hangi köyde nerede çekildi?​
Köyden İndim Şehire filmi 1974 senesinde Ankara ilimizde çekilmiştir. Filmdeki köy, kasaba ve şehrin merkezi Ankara’da yer almaktadır.

Kabadayı filmindeki Karaca kim?​

Kabadayı filmindeki Karaca kim?
“Kabadayı” filminde canlandırdığı Karaca karakteriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Aslı Tandoğan, InStyle dergisine konuştu. Hacettepe Konservatuvarı Arp bölümü mezunu olduğunu belirten genç oyuncu, “Senelerce orkestralarda arpist olarak yer aldım.

Sahte Kabadayı Filmi ne zaman çekildi?​

Sahte Kabadayı Filmi ne zaman çekildi?
SAHTE KABADAYI NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ? 1976 yapımı Sahte Kabadayı filminin çekimler İstanbul ve İzmit’te gerçekleştirilmiştir. Film çekimleri Kocaeli ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılmıştır.

Kabadayı filmi ne anlatıyor?​

Filmde Şener Şen, “nesli tükenen bir kabadayıyı” canlandırıyor. Ali Osman (Şener Şen), yıllar sonra varlığından haberdar olduğu oğlu Murat’ı (İsmail Hacıoğlu), onun kokain bağımlısı sevgilisi Karaca’nın (Aslı Tandoğan) peşinde olan Devran’dan (Kenan İmirzalıoğlu) korumaya çalışır. Ama Devran çok büyük bir mafyadır.

Köyden indim şehire filmi hangi şehirde çekilmiştir?​

Sevilen film, yayımlandığı döneminin dışında da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Filmin çekimleri de Ankara’da yapılmıştı.
Köyden indim şehire hangi otel?​
Ali Rıza emmi ile otele girmeye çalışıp döner kapının içinde kaybolan kardeşlerin bulunduğu yer eski Stad Oteli’dir.

Bombacı Niyazi kimdir?​

Bombacı Niyazi kimdir?
Bombacı Niyazi karakterini, sayısız filmde rol almış Yaşar Şener canlandırmıştır. 2012’de aramızdan ayrılmıştır.

Evet, "Kabadayı" filmi Kocaeli ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmiştir. Oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener, Hakkı Kıvanç, İbrahim Kurt, Hasan Ceylan gibi isimler yer almaktadır. Kemal karakteri, pişmaniye satarak geçimini sağlayan saf bir delikanlıyı canlandırmaktadır.

"Kabadayı" filmindeki Karaca karakterini ise Aslı Tandoğan oynamaktadır. Karaca, filmde önemli bir karakterdir ve izleyicilerin dikkatini çeken bir rolü başarıyla canlandırmıştır. Aslı Tandoğan, Hacettepe Konservatuvarı Arp bölümü mezunu olup uzun yıllar orkestralarda arpist olarak görev almıştır.

Filmin konusuna gelince, "Kabadayı" filminde Şener Şen, "nesli tükenen bir kabadayıyı" canlandırmaktadır. Ali Osman karakteri, yıllar sonra oğlu Murat'ı korumaya çalışırken onun başını belaya sokan Devran karakteriyle mücadele etmektedir.

"Köyden İndim Şehire" filminin ise Ankara'da çekildiğini belirtmek isterim. Filmin çekimleri Ankara'daki köy, kasaba ve şehir merkezinde gerçekleştirilmiştir. Film, yayımlandığı döneminin dışında da ilgiyle izlenmeye devam etmektedir.

Son olarak, "Bombacı Niyazi" karakterini canlandıran Yaşar Şener'in 2012 yılında aramızdan ayrıldığını eklemek isterim. Yaşar Şener, Türk sinemasında önemli bir yere sahip olan ve sayısız filmde rol almış bir oyuncuydu.

Verdiğiniz bilgiler ve sorular için teşekkür ederim. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa ya da başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri