AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kaan Urgancıoğlu Biyografi

haberci

Yeni Üye
Kaan Urgancıoğlu Yaşam Öyküsü
Doğum Yeri: İzmir
Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981
Yaşı: 32
Boyu: 180 cm üzeri
Kilosu: 75 kg üzeri
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Kahverengi
Etap no: 43
Burcu:
Eğitimi: Ortaokulu Özel Türk Koleji, Amerikan Koleji
Mesleği: Türk dizi ve sinema oyuncusu
Kaan Urgancıoğlu Kariyeri oynadığı diziler sinema filmleri; Karaoğlan, Kampüsistan, Ispanaktan Nağmeler, Birincil Aşk, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Büşra, Peşpeşe, Leyla ile Mecnun, Ayrılık, Avrupa Yakası, Garip Hikayeler, Düriye'nin Güğümleri, Bilgiozetimcom, Ah Polis Olsam, Düriye'nin Güğümleri, Limon Ağacı, Azap Yolu, Tutsak, Bitmiş Çalıkuşu, ,Körfez Ateşi, Sessiz Gece, Seni Fazla Özledim, Gülpare
*

Kaan Urgancıoğlu, İzmir'de 8 Mayıs 1981 yılında doğmuş ve Türk dizi ve sinema oyuncusu olarak kariyerine devam etmektedir. Şu an itibariyle 43 yaşındadır. Boyu 180 cm üzeri, kilosu ise 75 kg üzerindedir. Saç rengi siyah, göz rengi ise kahverengidir.

Eğitim hayatına Özel Türk Koleji'nde başlayan Kaan Urgancıoğlu, ardından Amerikan Koleji'nde eğitim görmüştür. Kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bazı projeleri arasında "Karaoğlan, Kampüsistan, Ispanaktan Nağmeler, Birincil Aşk, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Büşra, Peşpeşe, Leyla ile Mecnun, Ayrılık, Avrupa Yakası, Garip Hikayeler, Düriye'nin Güğümleri, Bilgiozetimcom, Ah Polis Olsam, Limon Ağacı, Azap Yolu, Tutsak, Bitmiş Çalıkuşu, Körfez Ateşi, Sessiz Gece, Seni Fazla Özledim, Gülpare" gibi yapımlar yer almaktadır.

Burcu hakkında net bir bilgi olmamakla birlikte, kariyerindeki başarılı projelerle Türk dizi ve sinema dünyasında önemli bir yere sahip olan Kaan Urgancıoğlu, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Geri