AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

k12 uzantisi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

k12 uzantısı nasıl alınır?​

Devlet Kurumları İçin: k12.tr uzantılı bir alan adına sahip olabilmeniz için, alan adı talebinde bulunan kurum “devlet okulu ise”, ilköğretim ve lise dengi okulların müdürlük makamınca verilmiş, antetli kağıt üzerinde makamca imza ve kaşelenmiş bir şekilde yazılı izin belgesinin ya da “Alan Adı Tahsis Formu”nun yetkili …

k12 uzantısı ne demek?​

orta dereceli ogretim kurumlarina verilen domain uzantisi . yabanci ulkelerde lise kavramina karsilik gelen secondary school icin kullanilan kod. kindergarten to 12th grade manasina gelen kisaltma.
k12 hangi siteler için kullanılır?
.k12.tr: Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış öğretim kurumları kullanabilir. . edu.tr: Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından tanınan eğitim kurumları içindir.

K12 uzantılı mail adresi nasıl alınır?​

4- Gelen posta sunucusu kısmına k12pop3.meb.k12.tr yazınız. 5- Giden posta sunucusu kısmına k12smtp.meb.k12.tr yazınız. 6- Kullanıcı Adı kısmına e posta adresinizi tam olarak yazın. ([email protected]) 7- Parola kısmına ŞİFRENİZİ yazın. 8- Parolayı Anımsa işaretlenirse her açılışta şifre sormayacaktır.

K12 sistemine nasıl giriş yapılır?​

K12net Öğrenci Bilgi Sistemi’ne hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız K12net kullanıcı adı ve parolası TC numaranızdır. Giriş yaptıktan sonra sistem sizi yeni bir şifre tanımlamanız için uyaracaktır.
K12 ücretli mi?
Millî Eğitim Bakanlığı ile Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ. arasında yapılan iş birliği protokolü ile zorunlu öğrenim çağında olan ve sağlık problemi nedeniyle okula devam edemeyen özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler K12 online eğitim platformlarından ücretsiz yararlanacak.

Birincil ve ikincil kurum nedir?​

Maddeyi açacak olur isek; Kurum, kuruluş ve ortaklıkların görevlerini ifa için birincil (altyapı, donanım, yazılım ve veriden oluşan sistemin tamamını) ve ikincil (bütün bilgilere kesintisiz ve istenildiği an erişilmesini sağlayan birincil sistem yedekleri) yurt içinde bulundurmaları zorunludur.”

Devlet sitelerinde hangi uzantı kullanılır?​

.gov.tr: Devlet kurumları için ayrılmıştır.
k12 maile nasıl girilir?
Kullanıcı Adı Kısmına[email protected]e postanızı, Şifre Kısmına E posta şifrenizi yazınız. Gelen Sayfada Standart Web arayüzü görünmektedir.

Hangi okul hangi adresleri alıyor?​

Veliler, MEB’in http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu sorgulayabilecekler. Çocuğunuzun hangi okula kayıtlı olduğunu, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarasını ve doğum tarihini girerek görüntüleyebilirsiniz.

k12 uzantılı maile nasıl girilir?​

Meb k12 tr mail nasıl alınır?
([email protected]) E-posta alabilmek için kullanılan şifreyi Resmi yazı ile İlçe Mebbis Yöneticiliğine başvurarak talep edebilirler. Alınan şifre ile aşağıdaki şekilde maillere ulaşmak mümkündür.

K12 nedir nasil kullanilir?​

K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 33 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır. 1-K12NET,E-okulla uyumludur.

Geri