AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

k12 ucretli mi?

Editör

Yeni Üye

k12 ücretli mi?​

K12Net’te iletişim, 4 kanaldan yürütülebilmektedir. 3’ü ücretsiz olmak üzere (ekran mesajı, duyuru, e-mail) 4 türde mesaj gönderimi sağlayabilirsiniz. SMS gönderimi ise altyapımıza uygun operatörler ile anlaşmanız durumunda kullanılabilir.

Okul yönetim yazılımı nedir?​

Okul yönetim yazılımları, bir eğitim kurumunun idaresi için gerekli olan tüm modülleri içeriyor. Tahsilat takibinden sınav hazırlığına kadar oldukça geniş bir yelpazede tüm işlemler bu yazılım sistemleri sayesinde gerçekleştirilebiliyor.

k12 okul sistemi nedir?​

k12 okul sistemi nedir?
.k12 alan adı eğitim kurumlarının kullandığı internet alan adıdır. ABD, Kanada, Türkiye ve Avustralya’daki ilk ve orta dereceli eğitim kurumları bu . Türkiye’de .tr uzantısından önce k12.tr şeklinde kullanılır. Anlamı “K” Kindergarten’in başharfi, 12 rakamı da üniversite veya kolej öncesi son sınıftan gelmektedir.

k12 nedir nasıl kullanilir?​

K12net Öğrenci Bilgi Sistemi’ne hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız K12net kullanıcı adı ve parolası TC numaranızdır. Giriş yaptıktan sonra sistem sizi yeni bir şifre tanımlamanız için uyaracaktır.

k12 ders programı nasıl girilir?​

K12NET Ders Dağıtım Programında “Ders Programı” sekmesinden “Çoklu Program Oluştur” tıklanılır. Çoklu Program Oluştur ekranından oluşturulacak program sayısı “Ders Program Sayısı” alanına girilip “Başlat” butonuna tıklarak gerekli program oluşturulmuş olur.

K12 Net kimin?​

K12 Net kimin?
Hakkımızda. Ankara Hacettepe Teknokent Merkezinde faaliyet gösteren bir ARGE şirketiyiz. Birçok farklı türde kurum tarafından kullanılan ürünümüz K12NET, farklı eğitim sistemleri ve müfredatları destekleyecek şekilde kolaylıkla özelleştirilebilmektedir.

k12 öğretmenleri nedir?​

K12; Kanada, ABD ve Avusturalya’da ilk, orta ve lise dengi okulların siteleri için belirlenmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir.

K12 öğretmenleri nedir?​

K12 güvenli mi?​

K12 güvenli mi?
K12NET Bankalarda olduğu gibi SSL güvenlik sertifikası ile korunmaktadır. İnternet yayını, 2 üzeri 128 bitle şifrelenerek kullanıcılarına güvenle bilgileri ulaştırmaktadır.

k12 Öğretmeni nedir?​

Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir. Bu ülkeler 12 yıllık eğitim süresini ve Kindergarten terimini baz alarak . k12 uzantısını seçmiştir.

Eğitim sistemi ve öğretmenler hakkında bilgi vermek için yazdığınız bilgilere değinelim:

- **K12 Nedir ve Nasıl Kullanılır?**: K12, eğitim kurumlarının kullandığı bir alan adıdır. Türkiye'deki eğitim kurumları genellikle .tr uzantısını kullanmadan önce k12.tr uzantısını tercih etmekteydi. "K" Kindergarten kelimesinin baş harfini temsil ederken, 12 rakamı ise kolej veya üniversite öncesi son sınıfı ifade etmektedir. K12net Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş yapmak için hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilmektedir.

- **K12 Ders Programı Nasıl Girilir?**: K12NET'te ders programı girişi için "Ders Programı" sekmesinden "Çoklu Program Oluştur" seçeneği kullanılabilir. Bu işlem sonucunda gerekli programlar oluşturulabilir.

- **K12 Güvenli Mi?**: K12NET, güvenlik önlemleri alınarak korunmaktadır. Bankalarda kullanılan SSL güvenlik sertifikasıyla bilgilerin korunduğu belirtilmektedir.

- **K12 Öğretmenleri Nedir?**: K12 terimi, Kanada, ABD ve Avusturalya'da ilk, orta ve lise düzeyindeki okulların siteleri için belirlenen bir standarttır. "Kindergarten" terimi 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları ifade ederken, "12th grade" veya "grade 12" terimi 12. sınıfı temsil etmektedir. Bu ülkelerde 12 yıllık eğitim süresi ve "Kindergarten" terimi göz önünde bulundurularak k12 uzantısının seçildiği belirtilmiştir.

Eğitim sistemi, okul yönetim yazılımları ve K12Net üzerindeki işlemlerle ilgili detaylı bilgiler verilmiştir. Sorularınızı daha detaylı veya farklı şekillerde sormak isterseniz her zaman yardımcı olmaya hazırım.

Geri