Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

K 210 nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

K 210 nedir?​

Yetişkin Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210) faaliyeti ise küçük ölçekli ve/veya Erasmus+ deneyimi az olan ya da hiç olmayan kurum/kuruluşlara ve onların katılımcılarına kurumsal kapasiteleri ve deneyimleri doğrultusunda Erasmus+ Programından yararlanma fırsatı sunmaktadır.
ESC 50 nedir?
ESC 50, Gönüllülük faaliyeti için bir ön koşuldur, ancak otomatik olarak bir Avrupa Dayanışma Programı proje hibesinin alınacağını ifade etmez. Türkiye’nin sadece gönüllülük faaliyetlerinde yer alması nedeniyle sadece gönüllülük için Kalite Sertifikası alınabilir.
ESC 50 Quality Label nedir?
Kalite Sertifikası, Avrupa Dayanışma Programının ilke ve hedeflerine uyumu sağlar. Kuruluşlar, kendi ülkelerinin Ulusal Ajansına veya Ortak Ülkelerde yerleşik bir kurum/kuruluş olmaları halinde bölgesel SALTO’lara/Avrupa Komisyonuna bir Kalite Sertifikası için başvururlar.

Erasmus başvurusu nasıl yapılır?​

Öğrenciler eğitim aldıkları üniversitelerin Erasmus (Avrupa Birliği) Koordinatörlüklerinden başvurularını yapabilirler. Fakat Erasmus programına herkes başvuramamaktadır. Erasmus şartlarını yerine getirmiş tüm üniversite öğrencileri kendi okullarının Erasmus Koordinatörlüklerinden başvurularını tamamlayabilirler.
Erasmus ilkokul projesi nedir?
Programın amacı yaş ve eğitim düzeyine bakılmaksızın bireylere yeni beceriler kazandırmak, bireylerin kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesine katkıda bulunmak, istihdam olanaklarının artırılmasını sağlamak ve kurumlar arası işbirliklerini teşvik etmektir.
K220 Eğitim Projesi Nedir?
Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları ile okul eğitimi alanında faaliyet gösteren kurum/kuruluşların uluslararası işbirliği kapasitelerinin artırılması, ortaklık faaliyetleri aracılığıyla deneyimlerin paylaşılması, yenilikçi yaklaşım ve uygulamaların karşılıklı transfer edilmesi ve Avrupa düzeyinde eğitim ve öğrenme …

Geri