Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

K 12 ogretmeni ne demek?

Editör

Yeni Üye

K 12 öğretmeni ne demek?​

Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir. Bu ülkeler 12 yıllık eğitim süresini ve Kindergarten terimini baz alarak . k12 uzantısını seçmiştir.

Apple School manager ne demek?​

Apple School manager ne demek?
Apple School Manager, IT yöneticilerinin okullarda iPad ve Mac aygıtlarını dağıtmalarına yardımcı olan web tabanlı sade bir portal.

Apple School nedir?​

Apple School nedir?
Apple Teacher, öğretim ve öğrenim için Apple ürünlerini kullanan eğitimcileri desteklemek ve teşvik etmek amacıyla tasarlanmış, ücretsiz bir mesleki eğitim programı. Bir eğitimci olarak öğrencilerle yaptığınız aktivitelerde doğrudan kullanabileceğiniz iPad ve Mac becerileri edinebilirsiniz.

K 12 öğrencileri ne demek?​

K–12 terimi, 12 yıllık okul öncesi, ilk ve orta öğretim yerine, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Güney Kore, Filipinler, Mısır, Avustralya, Hindistan ve İran gibi ülkelerde kullanılan bir terimdir. Avustralya P-12 terimini kullanır.

k12 nedir örnek?​

k12 nedir örnek?
K-12 terimi; okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları için Türkiye, ABD, Kanada, Hindistan, Güney Kore, Mısır gibi ülkerde kullanılan bir terimdir. Üniversite öncesi eğitim veren kurumların web sitelerinde kullanması için belirtilmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türetilmiştir.

iPhone uzaktan yönetim nedir?​

iPhone uzaktan yönetim nedir?
Bölüm 1: iPhone’da Uzaktan Yönetim Nedir? Mobil Cihaz Yönetimi olarak da adlandırılan Apple MDM, bir cihaz yönetim sistemidir. iPhone ve iPad dahil olmak üzere iOS cihazlarda cihaz kaydını, dağıtımını, işbirliğini ve güvenliğini kolaylaştırır. Kurumsal ve eğitim amaçlı kullanım için idealdir.
Apple MDM nedir?​
MDM, kullanıcıya veya kuruluşunuza ait aygıtları güvenli ve kablosuz ayarlamanızı sağlar. MDM; yazılım ve aygıt ayarlarının güncellenmesi, kuruluş politikalarına uygunluğun izlenmesi ve aygıtların uzaktan silinmesi veya kilitlenmesi işlemlerini içerir. Kullanıcılar kendi aygıtlarını MDM’ye kaydettirebilir.

K 12 Pre College ne demek?​

K 12 Pre College ne demek?
K-12 terimi; okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları için Türkiye, ABD, Kanada, Hindistan, Güney Kore, Mısır gibi ülkerde kullanılan bir terimdir. Üniversite öncesi eğitim veren kurumların web sitelerinde kullanması için belirtilmiş bir standarttır.

Askeri siteler için hangi internet uzantısı kullanılır?​

Askeri siteler için hangi internet uzantısı kullanılır?
. mil.tr: Askeri kurumlar için ayrılmıştır.

iPhone VPN nedir ne işe yarar?​

VPN terimi ingilizce “Virtual Private Network” kelimelerin kısaltılmış halidir ve Türkçe karşılığı “Sanal Özel Ağ”dır. Çok kaba tabirle de klasik internet bağlantısı içerisinde özel ve güvenli bir bağlantı şekli sunar.

Apple Configurator ne işe yarar?​

Apple Configurator ne işe yarar?
Apple Configurator, kuruluşunuzdaki iPhone, iPad, iPod touch aygıtlarını ve Apple TV’yi dağıtmayı kolaylaştırır. Tek bir aygıtı (veya aynı anda birçok aygıtı) seçin ve ardından bir eylem gerçekleştirin. Apple Configurator, App Store’da bulunabilen ücretsiz bir uygulamadır.

K-12 öğretmenleri, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyelerinde ders veren öğretmenlerdir. Bu öğretmenler 4-6 yaş aralığından başlayarak 12. sınıfa kadar olan öğrencilere dersler verirler. K-12 terimi genellikle Türkiye, ABD, Kanada, Hindistan, Güney Kore, Mısır gibi ülkelerde kullanılan bir terimdir ve bu ülkelerdeki eğitim sisteminin temel taşlarından biridir.

Kindergarten ve 12th grade terimlerinin kombinasyonundan oluşan K-12 terimi, eğitim sürecinin en başından en sonuna kadar olan aşamaları kapsar. Bu aşamaların her birinde öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayan öğretmenlerdir. K-12 öğretmenleri genellikle çok yönlü ve çok disiplinli bir eğitim alarak öğrencilere ders verirler.

Kısacası, K-12 öğretmenleri, geniş bir yaş aralığındaki öğrencilere eğitim veren, onların gelişimine katkıda bulunan öğretmenlerdir. Bu öğretmenler, öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimlerine de önem vererek onları geleceğe hazırlarlar.

Geri