AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Jung Yong Hwa Kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Jung Yong Hwa Kim?​

Jung Yong-hwa (정용화; telaffuz [tɕə ː ŋ Jon hwa], (d. 22 Haziran 1989) Güney Koreli bir müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve aktör. İlk adı Yonghwa, Yong-Hwa veya Yong Hwa olarak yazılır. 22 Haziran 1989’da Seoul’de doğmuştur.

Jung Yong Hwa kaç yaşında?​

32 yaşında (22 Haziran 1989)Jung Yong-hwa / Yaş

CN Blue dağıldı mı?​

CN Blue dağıldı mı?
Bana inanan hayranları hayal kırıklığına uğrattığım için utanıyorum. Grup üyeleri olarak şu anda askerlik görevimizi yerine getirmek için orduda bulunduğumuzdan dolayı ayrılık kararını kamuoyuyla paylaşmak normalden daha uzun zaman aldı. Kararı açıklamamı bekleyen şirketimize Teşekkür Ediyorum ve Özür Diliyorum.

CNBLUE Jonghyun ne yapıyor?​

Lee Jong Hyun şu anda zorunlu askerlik görevini yerine getirirmek için askerde bulunuyor. 2020’de terhis olacak. Mart 2019’da Jung Joon Young ile bire bir sohbet odasında bulunduğu ve kadınların cinsel içerikli videolarını aldığı açıklandı.

Lee Jong Hyun CNBlue dan neden ayrıldı?​

Bana inanan hayranları hayal kırıklığına uğrattığım için utanıyorum. Grup üyeleri olarak şu anda askerlik görevimizi yerine getirmek için orduda bulunduğumuzdan dolayı ayrılık kararını kamuoyuyla paylaşmak normalden daha uzun zaman aldı.

Lee Jong Hyun kimdir?​

Lee Jong Hyun kimdir?
Lee Jong Hyun (d. 15 Mayıs 1990, Busan), Güney Koreli şarkıcı, oyuncu. Hyun FNC Entertainment’e bağlı CNBlue grubunun bir üyesidir. Oyuncu Gong Seung yeon ile birlikte We Got Married programına katılmışlardır.21 Haziran 2016 tarihinde solo çıkışını yapmıştır.

Cnblue Jonghyun ne yapıyor?​

Lee Jong Hyun gruptan neden ayrıldı?​

Jong Hyun yaşıyor mu?​

Jong Hyun yaşıyor mu?
18 Aralık 2017Kim Jonghyun / Ölüm tarihi

Jelly Jilli nasıl öldü?​

Choi Jin-ri (d. 29 Mart 1994 – ö. 14 Ekim 2019), ya da sahne adıyla Sulli, Güney Koreli aktris, model ve şarkıcı. Kız grubu f(x)’in eski üyesidir. 2019 yılında Güney Kore’de gördüğü kesintisiz gördüğü zorbalık sonucu intihar etti.

Go Soo Jung nasıl oldu?​

Beyin tümörüGo Soo-jung / Ölüm nedeniBeyin tümörleri, kafatası içerisinde büyüyerek beyin üzerine baskı yaparlar. Bulundukları bölgeye ve baskı altında tuttukları beyin alanına göre belirtiler verirler. Ancak kafa içinde yer kaplayan bütün vakalarda olduğu gibi öncelikle kafa içi basıncın artmasına bağlı belirtileri gösterirler. Vikipedi

Jung Yong-hwa, Güney Koreli bir müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve aktördür. 22 Haziran 1989'da doğmuş olup şu anda 32 yaşındadır. CN Blue grubunun eski üyelerinden biri olan Yong Hwa'nın müzik kariyeri ve oyunculuk yetenekleriyle tanınmaktadır.

CN Blue, grup üyelerinin zorunlu askerlik hizmeti nedeniyle ayrıldığını açıklamıştır. Yong Hwa ve diğer üyeler askerlik görevlerini yerine getirdikleri için grup bir süreliğine ayrılık kararı almıştır.

Lee Jong Hyun ise CN Blue grubunun bir diğer üyesidir. Şu anda zorunlu askerlik görevini yerine getirmektedir ve 2020 yılında terhis olması beklenmektedir. Ayrıca, Mart 2019'da cinsel içerikli videolar aldığı iddialarıyla gündeme gelmiştir.

Lee Jong Hyun, 15 Mayıs 1990 tarihinde doğmuş bir Güney Koreli şarkıcı ve oyuncudur. CN Blue grubunun bir üyesi olarak tanınmaktadır. Gong Seung Yeon ile birlikte "We Got Married" programına katılmış ve 21 Haziran 2016'da solo çıkışını yapmıştır.

CN Blue üyesi Jong Hyun'un CN Blue'dan ayrılma nedeni, diğer üyeler gibi zorunlu askerlik görevini yerine getirmeleri ve bu sebeple grup olarak bir süreliğine ayrılmalarıdır.

Kim Jonghyun ise CN Blue üyesi değil, ayrıca Jonghyun isminde bir ölüm tarihi de görünmemektedir. Belki başka bir sorunuz varsa bana onu da sorabilirsiniz.

Geri