AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Joel kim oldurdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Joel kim öldürdü?​

yetmiyor ps4’ün en sevilen karakteri joel’i öldüren abby için “bakın abby ne kadar haklı ne acılar çekmiş canım benim” demeniz için abby’i saatlerce işliyor, size kontrol ettiriyor. iğrenç olan, abby’nin yanına da tıpkı joel’in yanındaki ellie gibi bir küçük kız çocuğu ekleyip abby’i sevimli göstermeye çalışmaları.

Titanfall 2 hikaye modu var mı?​

Hayır, hikaye modu Titanfall 2 ile ilk defa eklendi.
Titanfall 2 kaç saatte biter?
Yapay zeka hiç fena sayılmaz, görseller muhteşem ve 5-6 saatlik gayet keyifli bir hikaye sizleri bekliyor.
XCOM 2 kaç saat sürüyor?
XCOM 2, XCOM: Enemy Unknown’un devam oyunu ve oldukça detaylı bir oyun. Howlongtobeat verilerine göre ana hikayesinin bitirilme süresi yaklaşık 32 saat ama 0’lemek isteyen oyuncular için bu süre 72 saate kadar çıkabiliyor.

Joel öldü mü?​

Joel’u abby fena dövdü ve öldü olarak gösterdiler fakat fragmanda ellie’nin ağzını kapatıp geri çeken joel ve o sahneyi abby’nin joel’u dövmesinden önce görmedik.Bir Flashback olabilir diye düşünüyorum. Oyunu daha bitirmedim ama umuyorum ki Joel ölmemiştir.

The Last of Us 2 kaç saatte bitiyor?​

Ortalama 15 saatlik bir serüvende muazzam bir oyun tecrübesi yaşatmıştı bana. Oyun bittiğinde ne hissedeceğimi bilemeyip gözyaşlarına boğulmuştum.
Titanfall 2 kaç gb?
Oyunun boyutu 35 GB olarak belirlenirken, sevindirici bir haber daha kullanıcıları bekliyor. Respawn Entertainment’ın yöneticisi olan Vince Zampella tarafından Twitter üzerinden atılan bir tweet ile öğrenmiş olduk ki, Titanfall 2’nin ilk gün güncellemesi sadece 88 MB.
Titanfall 2 hangi yılda geçiyor?
Oyunun iki yıllık geliştirme süreci 2014’ün ortalarında başladı….

Titan Fall 2 kaç gb?​

XCOM 2 nasıl bir oyun?​

XCOM 2 oyunu, öncülünün de olduğu gibi taktiksel – sıra tabanlı bir strateji oyunu. Amacınız bu sefer sadece saldırı altındaki yerleri düşman işgalinden kurtarmak değil, bir yandan da işgalcilere karşı stratejik adımlar atmak.
Last of Us joel kim öldürdü?
Joel’u abby fena dövdü ve öldü olarak gösterdiler fakat fragmanda ellie’nin ağzını kapatıp geri çeken joel ve o sahneyi abby’nin joel’u dövmesinden önce görmedik.Bir Flashback olabilir diye düşünüyorum.
Joel kaç yaşında?
Joel (Troy Baker) – Oyunun ana karakterlerindendir. Teksas doğumlu olup, Cordyceps salgının başladığı 2013 yılında, 20’li yaşlarının sonunda boşanmış bir babadır.

The Last of Us 2 kaç gb?​

Görselde görmüş olduğunuz üzere oyunun yükleme boyutu 78,3 GB olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu boyut, oyunun ön indirme safhası için ayarlanmış bir boyut. En ufak bir yama ile oyunun kapladığı alan artabilir. Muhtemelen minimum 100 GB depolama alanını gözden çıkarmak gerekecek.

Red Dead Redemption 2 kaç saat sürüyor?​

RDR2 için ana hikayesi 50 saat, ana hikaye + yan görevleriyle 78 saat ve oyundaki bütün içerikleriyle de 170 saat sürüyor.
Titanfall 2 Ne Kadar Sattı?
Titanfall 2 ise, 4 milyon adet satıldı. İki oyun da PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflarda bulunuyor.

Geri