AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

JLO aslen nereli?

Editör

Yeni Üye

JLO aslen nereli?​

Jennifer Lynn Lopez 24 Temmuz 1969’da Bronx, New York’ta doğdu. Porto Rikolu ebeveynlerin Guadalupe Rodriguez ve David Lopez’in ortanca çocuğudur.

Ben Affleck Jennifer Lopez ayrildi mi?​

Ben Affleck Jennifer Lopez ayrildi mi?
Jennifer Lopez, 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck’le tekrar bir araya geleceklerini “hiç hayal etmediğini”, hatta bu duruma “hem kendisinin hem de Affleck’in şaşırdığını” açıkladı. Jennifer Lopez, Ben Affleck’le tekrar bir araya geleceklerini “hiç hayal etmediğini” söyledi.

JLO neden ayrıldı?​

JLO neden ayrıldı?
Lopez’in bir arkadaşı, People dergisine konuşarak, ünlü sanatçının neden ayrıldığını açıkladı. “Aralarında çözülmemiş çok fazla sorun var” diyen Lopez’in arkadaşı, ayrılık nedeni olarak “güven” sorunu açıklaması yaptı.

Jennifer Lopez kaç doğumlu?​

24 Temmuz 1969 (52 yıl yaşında)Jennifer Lopez / Doğum tarihi

Ben Affleck Jennifer neden ayrıldı?​

Ben Affleck Jennifer neden ayrıldı?
2002 yılında “Daredevil” filminde birlikte rol aldığı ve o dönem evli olan Jennifer Gardner`la 2005 Haziran ayında yine ani bir kararla evlendi. Çiftin,Violet, Seraphina, and Samuel isimlerinde üç cocugu oldu. Ben`in, Jennifer Garner’ı çocuklarının dadısıyla aldatması nedeniyle bu evlilik de 2018 yılında sona erdi.

Jennifer Lopez neyi ile meşhur?​

Jennifer Lopez neyi ile meşhur?
Cildine ve vücuduna büyük önem veren güzel yıldız, yıllardır erkek dergileri tarafından ‘en seksi kadın’ seçiliyor. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in güzelliğini tamamlayan en önemli unsurlardan biri de hiç kuşkusuz pürüzsüz cildi.
Alex Rodriguez neden ayrıldı?​
Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez yayınladıkları açıklamada: Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzun farkına vardık ve öyle kalmaya karar verdik. Birlikte çalışmaya ve birbirimizi işle ilgili projelerle desteklemeye devam edeceğiz” diye belirtti.

JLo kaç çocuğu var?​

JLo kaç çocuğu var?
Emme AnthonyMaximilian David MuñizJennifer Lopez/Çocukları

Jennifer Lopez şu an kiminle birlikte?​

Jennifer Lopez şu an kiminle birlikte?
Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi

Jennifer Lopez, aslen Bronx, New York'ta dünyaya gelmiştir. Porto Rikolu ebeveynler Guadalupe Rodriguez ve David Lopez'in çocuğudur. Çocukluk yıllarını bu bölgede geçirmiştir.

Jennifer Lopez, 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck ile tekrar bir araya geleceklerini açıklamıştır. Ancak ayrılış sebebi olarak güven sorunları olduğu belirtilmektedir.

Doğum tarihi 24 Temmuz 1969 olan Jennifer Lopez, 52 yaşındadır. Güzel yıldız, cildi ve vücuduyla dikkat çekmektedir. Yıllardır 'en seksi kadın' seçilmektedir.

Ben Affleck ile Jennifer Garner'ın ayrılma sebebi, Ben Affleck'in Jennifer Garner'ı çocuklarının dadısıyla aldattığı şeklinde spekülasyonlar olmuştur.

Jennifer Lopez'un 2 çocuğu vardır. İkizler Emme Anthony ve Maximilian David Muñiz.

Jennifer Lopez, şu an Marc Anthony ile evli değildir. Eski eşleri arasında Marc Anthony, Chris Judd ve Ojani Noa bulunmaktadır.

Alex Rodriguez ile Jennifer Lopez'un ayrılığı, birlikte daha iyi arkadaş olduklarını fark etmeleri ve bu şekilde devam etmeye karar vermeleriyle gerçekleşmiştir. İş projelerinde birbirlerine destek olmaya devam etmeyi planlamaktadırlar.

Geri