AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

JLL nasil bir sirket?

Editör

Yeni Üye

JLL nasıl bir şirket?​

JLL (NYSE: JLL), gayrimenkul üzerine uzmanlaşmış bir finans ve profesyonel hizmetler firmasıdır. Uzman ekipleriyle bütün dünyada, gayrimenkul alanında mülkiyetin kullanımı veya yatırımı yoluyla katma değer arayışında olan müşterilere bütünleşik hizmetler sunmaktadır.

JLL firması kimin?​

uluslararası gayrı menkul danışmanlık şirketidir. türkiye’de ilk olarak cevahir projesi ile adını duyurmaya başladı, daha sonra 2008 yılında alkaş danışmanlık ile yaptığı birleşme ile sektöre ağırlığını koymuştur. avm kiralama, yöentim, ofis, ticari piaysalar gibi çok çeşitli hizmet alanları vardır.

JLL hangi AVM?​

JLL hangi AVM?
Jones Lang LaSalle Türkiy, şu anda Ankarada Nata Vega, Atlantis AVM, Antares AVM, Armada Alışveriş ve İş Merkezi; İstanbulda Trump Towers Mall, Aqua Florya ve Ora Outlet; Trabzonda Varlıbaş AVM; Zonguldakta Demirpark AVM; Malatyada Malatya Park AVM; Kocaelinde Gebze Center; Gaziantepde Sanko Park AVM ve Kuzey Irakın …

Tarkan Ander kimdir?​

Tarkan Ander kimdir?
Tarkan Ander, kariyerine 1998’de CEFIC Türkiye’de Türkiye genelindeki Carrefour’un Türkiye alışveriş merkezlerinin iş geliştirme, kiralama ve yönetim işlerinden sorumlu Kiralama yöneticisi olarak başladı. Sonrasında ECE Türkiye’de Kiralama Departmanı’nın başına geçti ve kiralama ekibini kurdu.

Avi Alkaş Kimdir?​

Avi Alkaş kimdir? Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin uzmanı olarak biliniyor. Avi Alkaş, Jones Lang LaSalle şirketini Türkiye’ye getiren isimdir. Jones Lang LaSalle Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, AVM işine girişini şu şekilde anlattı: Bir tanıdığım vasıtasıyla girdim bu işe, başlangıcı da Akmerkez’de yaptım.

Alp Alkaş neden öldü?​

Perakende sektörünün tanınmış isimlerinden Alkaş Danışmanlık’ın sahibi ve Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın 27 yaşındaki oğlu Alp Alkaş, Londra’da kaldığı evde ölü bulundu. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere karşın kurtarılamadığı öğrenilen Alp Alkaş’ın kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürülüyor.

Ali Alkaş Kimdir?​

Ali Alkaş Kimdir?
Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin uzmanı olarak biliniyor. Avi Alkaş, Jones Lang LaSalle şirketini Türkiye’ye getiren isimdir. Jones Lang LaSalle Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, AVM işine girişini şu şekilde anlattı: Bir tanıdığım vasıtasıyla girdim bu işe, başlangıcı da Akmerkez’de yaptım.

Emir Alkaş Kimdir?​

Emir Alkaş Kimdir?
2008 kadrosunda efes pilsen takımının asistan koçlarından birisinin ismi. kendisine david blatt’ın tercumanı olarak da rastlayabilirsiniz. boğaziçi üniversitesi bilgisayar mühendisliği mezunu, efes pilsen in asistan koçlarından biridir kendisi.
Alp Alkaş Kimdir?​
Musevi Cemaatinin önemli işadamlarından Avi Alkaş’ın oğlu Alp Alkaş, dünyaca ünlü gayrimenkul danışmanlık ve hizmet şirketi JonesLangLaSalle’de gayrimenkul danışmanı olarak çalışıyordu.
JLL kimdir?​
LaSalle dünyanın önde gelen yatırım yöneticilerinden biridir LaSalle Yatırım Yönetimi, dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı gayrimenkul yatırım yönetimi firmalarından biri olup Jones Lang LaSalle Incorporated’ın bağımsız bir yan kuruluşudur.

JLL Türkiye kimin?​

JLL Türkiye kimin?
Bu yeni uygulamayla birlikte, Avi Alkaş görevini Tarkan Ander ve Dora Şahintürk’e devretti. Avi Alkaş yeni üstlendiği uluslararası sorumlulukların yanı sıra JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmeye de devam edecek.

JLL kaç yılında kuruldu?​

JLL kaç yılında kuruldu?
1783 yılında londra’da richard winstanley tarafından bir dükkan olarak kuruldu. oğlu james 1806 yılında işlerin başına geçti ve 1939 yılında 3 ana ortağının soyadlarının birleşmesi ile birlikte firma adını aldı. 1945 yılında jones lang lasalle; ıı. dünya savaşı sırasında kaybolan toprak parselleri işlerini aldı. 1950′ …

Dora Şahintürk kimdir?​

Dora Şahintürk’ün perakende sektöründeki kariyeri CEFIC Türkiye’de, Alışveriş Merkezi Müdürü olarak başlamıştır. Ardından ECE Türkiye’de Kiralama Departmanı’nın sorumluluğunu üstlenerek Ankamall, Beylikdüzü Migros, Maltepe Carrefour, Espark ve Towncenter gibi birçok projenin kiralama süreçlerini yürütmüştür.
Musevi cemaatinin tanınmış isimlerinden, Alkaş Danışmanlığın sahibi Avi Alkaş’ın Londra’da yaşamını yitiren oğlu Alp’in (27) milyonda bir yaşanan (Spontenous Cerebro Vascular Accident) “beyin felci”ne yenik düştüğü belirlendi.

JLL, gayrimenkul alanında uzmanlaşmış bir finans ve profesyonel hizmetler firmasıdır. Uzman ekipleriyle dünya çapında mülkiyet kullanımı veya yatırımı yoluyla müşterilere katma değer arayışında bütünleşik hizmetler sunmaktadır.

JLL firması, uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. Türkiye'de adını ilk olarak Cevahir projesiyle duyurmaya başlamış olup 2008 yılında Alkaş Danışmanlık ile birleşme gerçekleştirmiştir. AVM kiralama, yönetim, ofis, ticari pazarlar gibi çeşitli hizmet alanlarında faaliyet göstermektedir.

Jones Lang LaSalle Türkiye, Ankarada Nata Vega, Atlantis AVM, Antares AVM, Armada Alışveriş ve İş Merkezi; İstanbulda Trump Towers Mall, Aqua Florya ve Ora Outlet; Trabzonda Varlıbaş AVM; Zonguldakta Demirpark AVM; Malatyada Malatya Park AVM; Kocaelinde Gebze Center; Gaziantepde Sanko Park AVM gibi birçok AVM projesinde rol almıştır.

Tarkan Ander, kariyerine 1998'de CEFIC Türkiye'de Carrefour'un Türkiye alışveriş merkezlerinin iş geliştirme, kiralama ve yönetim işlerinden sorumlu Kiralama yöneticisi olarak başlamıştır. Sonrasında ECE Türkiye’de Kiralama Departmanı’nın başına geçmiş ve kiralama ekibini kurmuştur.

Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin uzmanı olarak tanınmaktadır. Türkiye'ye Jones Lang LaSalle şirketini getiren isimdir. AVM sektörüne girişini Akmerkez'de başlayarak yapmıştır.

Alp Alkaş, Avi Alkaş'ın oğludur ve Jones Lang LaSalle'de gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaktaydı. Maalesef, Londra'da kaldığı evde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ali Alkaş da Avi Alkaş gibi alışveriş merkezlerinin uzmanıdır. Türkiye'ye Jones Lang LaSalle şirketini getiren isim olarak bilinmektedir.

Emir Alkaş, bir dönem Efes Pilsen takımının asistan koçlarından biri olarak görev yapmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olup efes pilsen'in asistan koçlarından biridir.

JLL, dünya genelinde önemli bir yatırım yöneticisidir ve LaSalle Yatırım Yönetimi, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım yönetimi firmalarından biridir. Jones Lang LaSalle Incorporated'ın bağımsız bir yan kuruluşudur.

JLL Türkiye'nin üst düzey yöneticilik görevini Tarkan Ander ve Dora Şahintürk devralmıştır. Avi Alkaş ise uluslararası sorumluluklarının yanı sıra JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

JLL, 1783 yılında Londra'da Richard Winstanley tarafından bir dükkan olarak kurulmuştur. Zamanla gelişen ve büyüyen şirket, çeşitli dönemlerde isim değişiklikleri geçirmiş ve bugünkü yapıya kavuşmuştur.

Dora Şahintürk, perakende sektöründeki kariyerine CEFIC Türkiye'de Alışveriş Merkezi Müdürü olarak başlamıştır. ECE Türkiye'de Kiralama Departmanı'nın sorumluluğunu üstlenmiş ve birçok projenin kiralama süreçlerine liderlik etmiştir.

Geri