Jessie J hamile mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Jessie J hamile mi?​

Önceki gün Los Angeles’ta bir etkinliğe katılan 33 yaşındaki Jessie J. sohbet sırasında hamile olduğunu ve geçen hafta bebeğini düşürdüğünü açıkladı.

Jessie J nasıl ünlü oldu?​

İlk albüm anlaşmasını Island Records ile yapmış ve ardından ilk albümü Who You Are’ı piyasaya sürmüştür. Miley Cyrus ve Chris Brown’a yazdığı şarkı sözlerinden sonra ünlü olmuştur. Bu şarkılardan “Party in the U.S.A.” başarılı olmuş ve birçok listeye girmiştir.
Channing Tatum Jessie J neden ayrıldı?
Adeta bir “severek ayrılanlar” durumu diyebiliriz. Channing Tatum’un ve Jessie J’in farklı önceliklere sahip olmaları ayrılığın en büyük nedeni. Eğlenceli ilişkileri bitti, çünkü Tatum’un kızı ile zaman geçirmek için Los Angeles’ta bulunması gerekiyordu. Jessie J’in ise olmak istediği yer İngiltere’ydi.
Jessie J iyileşti mi?
Şu an yürüme bozukluğu ve işitme kaybı devam etse de, yeniden şarkı söylemeye başlayan Jessie J umarız kısa sürede iyileşir ve yeniden muhteşem şarkılarını söyleyebilir.

Jessi K pop kaç yaşında?​

Jessica Ho (17 Aralık 1988) ya da bilinen adıyla Jessi, Koreli-Amerikan rapçi, şarkıcı, söz yazarı ve sunucu. New York’ta doğdu, New Jersey’de büyüdü.

Jessie J Channing Tatum ayrıldı mı?​

İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden ABD’li oyuncu Channing Tatum ile İngilzi popçu Jessie J yine ayrıldı. 32 yaşındaki şarkıcının, ayrılık haberini sosyal medya hesabından yayınladığı kalça dansı videosuyla duyurması dikkat çekti.
Channing Tatum kiminle evli?
Jenna DewanChanning Tatum / Eşi (e. 2009–2019)
Meniere hastalığı nedir nasıl tedavi edilir?
Hastalık, iç kulakta bulunan denge organının etkilenmesi sonucu ortaya çıkar. Meniere hastalığında görülen üç ana belirti; beklenmedik ani vertigo atakları, kulak çınlaması ve işitmede azalmadır. Meniere hastalığı tam olarak tedavi edilemez, fakat atakların şiddeti ve sıklığı ilaçlarla azaltılabilir.

Jessie nereli?​

Jessica Ho (17 Aralık 1988) ya da bilinen adıyla Jessi, Koreli-Amerikan rapçi, şarkıcı, söz yazarı ve sunucu. New York’ta doğdu, New Jersey’de büyüdü. 15 yaşındayken Güney Kore’ye taşındı.

Channing Tatum boşandı mı?​

Hollywood’un gözde çifti Channing Tatum ve Jenna Dewan-Tatum ayrıldı. Dokuz yıldır evli olan oyuncu çift, ayrılık kararı aldıklarını sosyal medyadan duyurdu.

Geri