AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Jessica May nasil unlu oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Jessica May nasıl ünlü oldu?​

Bir süredir vatandaşlık için uğraşan ünlü oyuncu, haberi sosyal medyada duyurdu. 15 yaşında modellik yapmaya başlayan, 2017-2018 yılları arasında yayınlanan ‘Yeni Gelin’ dizisiyle oyunculuğa adım atan, son olarak ‘Maria ile Mustafa’ dizisinde rol alan Jessica May, uzun süredir beklediği hayaline kavuştu.

Jessica May boşandı mı?​

En son Maria ile Mustafa (2020) dizisinde Maria karakterini canlandırdı….
Jessica May kaç yaşında?
28 yaşında (5 Aralık 1993)Jessica May / Yaş
Jessica May Türkçeyi nasıl öğrendi?
Eşim de kalmamda etkili oldu ama İstanbul beni çok etkilemişti. Buraya geldikten sonra dille ilgili sorunlar yaşadım, İngilizce biliyordum ama burada yaşadığım için Türkçe öğrenmek istedim. Zamanla duyarak, konuşmaya çalışarak öğrendim.

Jessica May başka hangi dizide oynadı?​

Yeni Gelin2017 – 2018Maria ile Mustafaşu tarihten beri: 2020Cok AramizdaJessica May/TV şovları

Jessica May evlendi mi?​

Hüseyin KaraJessica May / Eşi (e. 2018)
Tolga Mendi ve Jessica May sevgili mi?
May ve Mendi birbirini seven herkesin sevgililer gününü kutlayarak, sosyal medyalarından sevgi mesajı da verdiler. Dizide Anadolu’da bir aşiretin oğlu ile yaşamak için şehir hayatını geride bırakan fedakâr ve aşık bir kadını canlandıran May, “Tüm sevenlerin sevgililer günü kutlu olsun.
Jessica May kiminle evleniyor?
Ünlü Jessica May Türk sevgilisi Hüseyin Kara’dan evlilik teklifi aldı. ‘Yeni Gelin’ dizisiyle ünlenen Jessica May, Türk sevgilisi Hüseyin Kara’dan Boğaz’da Portekizce evlilik teklifi aldı. Çift, yaz başında ailelerinin katılacağı düğünle Brezilya’da evlenecek.

3 aylık yeni gelin neden öldü?​

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Şevval Abanoz , evinin yakınındaki eski hastane binasının 3’üncü katından düştü. Aşırı soğukta yerde 1.5 saat yatan talihsiz kadın donarak öldü.

Kader gelin ne zaman öldü?​

Olay, 17 Ekim Pazar günü Esenler ilçesinde meydana geldi. İki ay önce Umut Güler ile evlenen Kader Güler, evinde boğazından elektrik kablosu ile doğalgaz borusuna asılı halde bulundu.
Jessica May kiminle evlendi?
Jessica May kaç senedir Türkiyede?

Yeni Gelin deki Bella evli mi?​

İlk oyunculuk kariyerine Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Bella karakterini canlandırarak başladı. 2019 yılında Dert Bende filmini çeken May, 2020 yılında ATV’de yayınlanacak Maria ve Mustafa dizisinde Maria karakterini canlandırdı. 30 Haziran 2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi.

Yeni gelin Jessica May nereli?​

Jessica May Kimdir, Kaç Yaşında? Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity’de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.
Yeni gelin kim kimdir?
Jessica May , Jessica May, Show TV’nin yeni dizisi Yeni Gelin’de, Türkmen Aşireti’ne gelin giden Bella’ya hayat veriyor. Peki, Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May kimdir? Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity’de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.
Jessica May oyuncu kimdir?
May, 5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya’nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anneden ve çiftçi bir babadan dünyaya geldi. Annesi Maria Aparecida May ve babası Rogerio Drociunas’tır. Rogerio adında bir erkek kardeşi vardır.

Jessica May hangi filmlerde oynadı?​

Dert BendeJessica May / Filmler

Yeni gelin deki Bella hangi dizilerde oynadı?​

Yeni Gelin/Bella Öztürk/Jessica May “Yeni gelin, sevdalı gelin, saf, masum, biçare gelin…”
Yeni gelin Gökhan’ın karısı kim?
Yeni Gelin – Bahar Süer – Nazgül Bozok Kimdir? Karakter Açıklaması: Kendisi, Bella’dan hemen önceki “yeni gelin” olur. ‪Askerdeki Gökhan’ın karısı, Kalender ve Ayşe’nin gelinidir…

Geri