AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Jennifer ve ben neden ayrildi?

Editör

Yeni Üye

Jennifer ve ben neden ayrıldı?​

Fakat Affleck’in adı çocuklarının dadısıyla kaçamak yaptığı iddialarına karışınca çift boşandı.

Jennifer Lopez eski sevgilisinden neden ayrıldı?​

Geçtiğmiz aylarda Rodriguez, eski eşinin babası tarafından seri dolandırıcılıkla suçlandı. US Weekly’ye göre Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez’in ayrılacağına dair işaretler uzun zamandır kendini gösteriyordu. Çiftin; birbirleriyle en son 1 Mart’ta görüştüklerini ileri sürdü dergi.

Jennifer Lopez kiminle beraber?​

Jennifer Lopez kiminle beraber?
Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi

Jennifer Lopez çocuğu var mı?​

Emme AnthonyMaximilian David MuñizJennifer Lopez/Çocukları

Jennifer Garner kaç çocuğu var?​

Violet Anne AffleckSeraphina Rose Elizabeth AffleckSamuel Garner AffleckJennifer Garner/Çocukları

Ben Affleck kiminle birlikte?​

Ben Affleck kiminle birlikte?
Jennifer GarnerBen Affleck / Eşi (e. 2005–2018)

JLO Ben Affleck ayrıldı mı?​

Jennifer Lopez, 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck’le tekrar bir araya geleceklerini “hiç hayal etmediğini”, hatta bu duruma “hem kendisinin hem de Affleck’in şaşırdığını” açıkladı. Jennifer Lopez, Ben Affleck’le tekrar bir araya geleceklerini “hiç hayal etmediğini” söyledi.

Ben Affleck Ana de Armas neden ayrıldı?​

Affleck’in; kariyerinin öncelikli olduğunu belirten Ana de Armas’ın taşınma isteğini, çocukları nedeniyle reddetmesiyle ikili ilişkilerini bitirme kararı aldı.

JLO ve Ben Affleck beraber mi?​

JLO ve Ben Affleck beraber mi?
Yıllar sonra yeniden barışan çiftten güzel haber geldi. 52 yaşındaki ünlü yıldız Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck’le yeniden nişanlandıklarını duyurdu.

Marc Anthony kiminle evlendi?​

Shannon De Lima Munize. 2014–2017Jennifer Lopeze. 2004–2014Dayanara Torrese. 2000–2004Marc Anthony/Eşi

Ben Affleck çocukları kimden?​

2005-2015 yılları arasında Jennifer Garner ile evli olan oyuncu, 10. evlilik yıl dönümünden bir gün sonra boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Çiftin Violet Anne Affleck ve Seraphina Rose Elizabeth Affleck adında iki kızı ve Samuel Garner Affleck adında bir oğlu vardır.

Ben Affleck in kaç çocuğu var?​

Ben Affleck in kaç çocuğu var?
Samuel Garner AffleckSeraphina Rose Elizabeth AffleckBen Affleck/Çocukları

Ben Affleck Jennifer Lopez ne zaman ayrıldı?​

ABD’li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile ünlü aktör Ben Affleck 18 yıl sonra yeniden nişanlandı. İkili daha önce 2002’de nişanlanmış ve 2014’te ayrılmıştı.

Ana de Armas kimin sevgilisi?​

Ana de Armas (32), sekiz aylık birliktelik sonrası sevgilisi Ben Affleck’in (48) evine taşınmıştı.

Ben Affleck Ana de Armas ayrıldı mı?​

Ben Affleck Ana de Armas ayrıldı mı?
Dünyaca ünlü oyuncu Ben Affleck ile 1 yıldır birliktelik yaşadığı Ana De Armas yollarını ayırma kararı aldı.

Ben Affleck ve Jennifer Lopez'in boşandığı bilgiyle, Ben Affleck'in Ana de Armas ile neden ayrıldığına dair bilgiyle ve Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in tekrar bir araya geldiği ve nişanlandığı haberiyle ilgili sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.

Ben Affleck ve Jennifer Lopez, 2002 yılında nişanlanmış ancak 2014 yılında ayrılmışlardı. Ancak Jennifer Lopez, 2021 yılında Ben Affleck ile tekrar bir araya gelerek nişanlandıklarını duyurmuştur. Bu durum, ikilinin hayranlarını şaşırtmış ve sevince boğmuştur.

Ben Affleck'in eski sevgilisi Ana de Armas ile ayrılma sebebi ise kariyerinin öncelikli olması ve Ana de Armas'ın taşınma isteğini çocukları nedeniyle reddetmesi olarak belirtilmiştir. Bu sebepler ikilinin ilişkisini sonlandırma kararı almalarına neden olmuştur.

Eğer Ben Affleck ve Jennifer Lopez'in ilişkileri hakkındaki detayları veya diğer konularla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, benimle paylaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri