AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Jennifer Lopez nasil kesfedildi?

Editör

Yeni Üye

Jennifer Lopez nasıl keşfedildi?​

Gösteri dünyasına katılmaya 1986’da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra karar verdi. Lopez 1993’te oyuncu olmaya karar verinceye kadar kaldığı In Living Color’da Fly Girl dansçısı olarak 1991’de ilk büyük işini elde etmiştir.

Jennifer Lopez eşi kimdir?​

Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi

Jennifer Lopez nerede?​

Jennifer Lopez nerede?
17 yıldan sonra yeniden Ben Affleck ile beraber olan dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, eyalet değiştirme karar aldı. Milliyet’te yer alan habere göre; Miami’de yaşayan yıldız, Los Angelas’a taşınacak.

Jennifer Lopez kaç doğumlu?​

24 Temmuz 1969 (52 yıl yaşında)Jennifer Lopez / Doğum tarihi

Jennifer ve ben neden ayrıldı?​

Fakat Affleck’in adı çocuklarının dadısıyla kaçamak yaptığı iddialarına karışınca çift boşandı.

JLo kaç kez evlendi?​

JLo kaç kez evlendi?
Evlilikleri : 1.evliliği: İlk eşi garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997tarihinde evlendi ve 1998’de boşandılar. 2.evliliği: İkinci eşi Criss Juddla ile 29 Eylül 2001’de evlendi ve Haziran 2002’de boşandılar. İkinci boşanmasından sonra oyuncu ve yönetmen Ben Affleck’le çıkmaya başladı ve Kasım 2002’e nişanlandılar.
JLo sevgilisinden neden ayrıldı?​
Lopez’in bir arkadaşı, People dergisine konuşarak, ünlü sanatçının neden ayrıldığını açıkladı. “Aralarında çözülmemiş çok fazla sorun var” diyen Lopez’in arkadaşı, ayrılık nedeni olarak “güven” sorunu açıklaması yaptı.
Jennifer Lopez neyi ile meşhur?​
Cildine ve vücuduna büyük önem veren güzel yıldız, yıllardır erkek dergileri tarafından ‘en seksi kadın’ seçiliyor. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in güzelliğini tamamlayan en önemli unsurlardan biri de hiç kuşkusuz pürüzsüz cildi.

JLo kaç çocuğu var?​

JLo kaç çocuğu var?
Emme AnthonyMaximilian David MuñizJennifer Lopez/Çocukları

Jennifer Lopez şu an kiminle birlikte?​

Jennifer Lopez ilk eşinden neden ayrıldı?​

2017’den beri aşk yaşayan ve iki yıl önce de nişanlanan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez ayrıldı. Pandemi sebebiyle evliliklerini erteleyen çift, aldıkları ortak karar sonucu ilişkilerini noktaladıklarını belirtti.

Ben Affleck kiminle evli?​

Ben Affleck kiminle evli?
Jennifer GarnerBen Affleck / Eşi (e. 2005–2018)

Jennifer Lopez ve eşi ayrıldı mı?​

JLO kaç kez evlendi?​

Emme Lopez Kaç Yaşında?​

Emme Lopez Kaç Yaşında?
Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen biri kız diğeri erkek 13 yaşındaki ikizlerinden Emme de JLo’nun yanındaydı.
Jennifer Lopez hangi dilde şarkı söylüyor?​
Jennifer Lynn López, 24 Temmuz 1969’da New York’un bir mahallesi olan Bronx’ta doğmuştur. Amerikalı aktrist, latin pop müzik şarkıcısı, moda tasarımcısı ve dansçıdır.
Jennifer Lopez ne ile besleniyor?​
Öğle yemeklerinde somon ve yanında brokoli, kabak ve biber gibi haşlanmış sebze tercih ediyor. Akşamları ise pirinç pilavı ve fasulye ya da beyaz etle günlük öğününü tamamlıyor. Ayrıca protein shake kullandığını da söyleyen Lopez, sabah ve akşam olmak üzere iki kere çikolatalı ve muzlu protein shake tercih ediyor.

JLo evlendi mi?​

JLo evlendi mi?

JLo kaç yaşında?​

52 yaşında (24 Temmuz 1969)Jennifer Lopez / Yaş

Jennifer Lopez nasıl zayıfladı?​

“Doğurduktan sonra hayatımın merkezine diyeti değil sporu koydum” diyen ünlü şarkıcı, haftada 4 gün, birer saat spor yapıyor. 10 dakika ısınma hareketleri yapıyor, kol kasları için ağırlık kaldırıyor, göbeği için mekik çekiyor, bacaklarım için ise pilates yapıyor…

Jennifer Lopez formunu nasıl koruyor?​

Jennifer Lopez formunu nasıl koruyor?
BESLENMESİNE ÖZEN GÖSTERİYOR 51 yaşındaki Lopez, bunların yanı sıra beslenmesine de ayrı bir özen gösteriyor. Genellikle sebze tüketen Lopez, düzenli olarak da detoks yapıyor. Bir günde 8 bardak su içmek de Jennifer Lopez’in formda kalma sırları arasında.

Jennifer Lopez Şu anda kiminle evli?​

Jennifer Lopez ile Ben Affleck evleniyor!

Jennifer Lopez kiminle evlendi?​

Jennifer Lopez, gösteri dünyasında tanınmaya 1986 yılında oynadığı My Little Girl filmi ile başladı ve ardından 1991'de In Living Color programında Fly Girl dansçısı olarak büyük bir fırsat elde etti. Bu deneyimlerin ardından 90'lı yılların sonunda müzik kariyerine de adım atan Lopez, kısa sürede popüler bir sanatçı haline geldi.

Jennifer Lopez, şu anda müzik prodüktörü ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez ile ilişkisini sonlandırmıştır. İkili, pandemi nedeniyle evliliklerini erteledikten sonra ilişkilerini noktalama kararı almışlardır.

JLo, toplamda üç kez evlenmiştir. İlk evliliğini garson Ojani Noa ile yapmıştır ve 1998'de boşanmışlardır. İkinci evliliğini dansçı Criss Judd ile gerçekleştirmiştir ve 2002 yılında boşanmışlardır. Üçüncü evliliğini şarkıcı Marc Anthony ile yapmış ve 2014 yılında boşanmışlardır.

Jennifer Lopez'in iki çocuğu vardır. Emme Anthony ve Maximilian David Muñiz adında iki çocuğu bulunmaktadır. Emme 13 yaşındadır.

JLo, zayıflamak ve formunu korumak için düzenli olarak spor yapmaktadır. Haftada dört gün spor yapmayı tercih eden Lopez, ağırlık kaldırma, mekik çekme, pilates gibi egzersizlerle formunu korumaktadır. Ayrıca beslenmesine de önem veren Jennifer Lopez, genellikle sebzeleri tercih etmekte ve düzenli olarak detoks yapmaktadır.

Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri