AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Jennifer Lopez esi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Jennifer Lopez eşi kimdir?​

Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi

Jennifer Lopez anne ve babası nereli?​

Jennifer Lopez anne ve babası nereli?
Jennifer Lynn Lopez 24 Temmuz 1969’da Bronx, New York’ta doğdu. Porto Rikolu ebeveynlerin Guadalupe Rodriguez ve David Lopez’in ortanca çocuğudur. Ablası Leslie ve kardeşi Lynda’dır. Lopez doğduğu sırada ailesi küçük bir apartman dairesinde yaşıyordu.

JLo boyu kaç?​

1,64 mJennifer Lopez / Boy

JLo kaç kez evlendi?​

JLo kaç kez evlendi?
Evlilikleri : 1.evliliği: İlk eşi garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997tarihinde evlendi ve 1998’de boşandılar. 2.evliliği: İkinci eşi Criss Juddla ile 29 Eylül 2001’de evlendi ve Haziran 2002’de boşandılar. İkinci boşanmasından sonra oyuncu ve yönetmen Ben Affleck’le çıkmaya başladı ve Kasım 2002’e nişanlandılar.

JLo sevgilisinden neden ayrıldı?​

Lopez’in bir arkadaşı, People dergisine konuşarak, ünlü sanatçının neden ayrıldığını açıkladı. “Aralarında çözülmemiş çok fazla sorun var” diyen Lopez’in arkadaşı, ayrılık nedeni olarak “güven” sorunu açıklaması yaptı.

Ben Affleck in kaç çocuğu var?​

Ben Affleck in kaç çocuğu var?
Violet Anne AffleckSamuel Garner AffleckSeraphina Rose Elizabeth AffleckBen Affleck/Çocukları

Lady Gaga boyu kaç cm?​

1,55 metre boyundaki şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, seçtiği 18 santimlik platform topuklu ayakkabılarıyla boyunu uzattı.

Ben Affleck in boyu kaç?​

Ben Affleck in boyu kaç?
Ben Affleck
Doğum | Benjamin Géza Affleck 15 Ağustos 1972 Berkeley, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri
Milliyet | ABD
Boy | 192 santimetre
Evlilik | Jennifer Garner (2005-2015)

Ben Affleck kiminle evli?​

Jennifer GarnerBen Affleck / Eşi (e. 2005–2018)

Jennifer Lopez ve eşi ayrıldı mı?​

Jennifer Lopez ve eşi ayrıldı mı?
2017’den beri aşk yaşayan ve iki yıl önce de nişanlanan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez ayrıldı. Pandemi sebebiyle evliliklerini erteleyen çift, aldıkları ortak karar sonucu ilişkilerini noktaladıklarını belirtti.

JLO kaç kez evlendi?​

Jennifer Lopez toplamda üç kez evlenmiştir. İlk evliliğini garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997 tarihinde yapmış ve 1998 yılında boşanmıştır. İkinci evliliğini dansçı Cris Judd ile 29 Eylül 2001'de gerçekleştirmiş ve Haziran 2002'de boşanmışlardır. Üçüncü evliliğini ise Latin müziğin ünlü ismi Marc Anthony ile yapmıştır ve bu evlilik 2004 yılında gerçekleşmiştir, 2014 yılında ise boşanmışlardır.

Geri