- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Jennifer Lopez Ben Affleck ne zaman ayrıldı?
Her ne kadar bu film, her ikisinin kariyerinde de pek övünülmeyecek bir iç bıraksa da onlar bir süre nişanlı kaldılar. Fakat sonra yolları ayrıldı. Ben Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Çift, 2015’te yollarını ayırmaya karar verdi.Jennifer Lopez Ben Affleck ne zaman evlendi?
Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında birlikte dol aldıkları ‘Gigi’ adlı filmin setinde tanıştılar. İki yıl nişanlı kalan çift, 2004’te ayrıldı. Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi 2015’te ayrıldı. Lopez de 2004’te evlendiği Marc Anthony’den 2014’te boşandı.
Jennifer Lopez Ben Affleck Baristi mi?
Bir dönem Bennifer olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında birlikte dol aldıkları Gigi adlı filmin setinde tanıştılar. İki yıl nişanlı kalan çift, 2004’te ayrıldı.JLO kiminle birlikte?
Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi
Jennifer Lopez kiminle evlendi?
1.evliliği: İlk eşi garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997de evlendi ve 1998’de boşandılar. 2.evliliği: İkinci eşi Criss Juddla ile 29 Eylül 2001’de evlendi ve Haziran 2002’de boşandılar.Jennifer Lopez kiminle evleniyor?
Bir dönem ‘Bennifer’ olarak anılan ve 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ikinci kez evlilik yoluna girdi.
Ben Affleck Ana de Armas ayrıldı mı?
Çifte yakın bir kaynak, Ben Affleck ile Ana de Armas’ın dost kalarak ayrıldıklarını belirtti. Yine aynı kaynağa göre her ikisi de hayatlarının farklı bir döneminde ve bundan sonra birlikte gidecekleri ortak bir yol bulamadılar. İkisi de bu farklılıklar arasında bir ortak nokta bulamadıkları için ayrılık kararı aldı.”Jennifer Lopez bekar mı?
1.evliliği: İlk eşi garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997tarihinde evlendi ve 1998’de boşandılar. 2.evliliği: İkinci eşi Criss Juddla ile 29 Eylül 2001’de evlendi ve Haziran 2002’de boşandılar. İkinci boşanmasından sonra oyuncu ve yönetmen Ben Affleck’le çıkmaya başladı ve Kasım 2002’e nişanlandılar.