AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Jenapole Kuru Cacık

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Jenapole Kuru Cacık Tanımı İçin Malzemeler
1 küçük kase jenapole turşu(reçel kasesi)
1 kase süzme yoğurt
Yarın demet roka yahut marul
Bir tutam taze nane
1 diş sarımsak
Tuz
Üzeri için
Kekik
Biberiye
Acısız kırmızı pul biber
Zeytinyağı

Jenapole Kuru Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Genişçe bir kasede yoğurt, sarımsak ve tuzu karıştırdım.
Üzerine jenapole biberini, iri iri doğradığım rokayı ekleyip uygunca harmanladım.
Servis tabağına alıp üzerine kekik, biberiye, acısız pul biber ekleyip ,en son zeytinyağı dökerek tamamladım.
Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun
Baharat ölçüsünü damak tadınıza nazaran uyarlayabilirsiniz(sevdiğiniz baharatları kullanarak çeşitlendirebilirsiniz)

Jenapole Kuru Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst