AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Jel bocek ilaci insani zehirler mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.319
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Jel böcek ilacı insanı zehirler mi?​

Bu ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı olup kesinlikle insan sağlığı üzerinde etkisi yoktur.

Hamam böceği jeli insana zarar verir mi?​

Bu ürünlerin içerisindeki aktif maddeler, uzun süren araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda insanlar üzerinde zararlı etkileri olmayan kimyasallardan seçilmektedir.
Böcek jeli özellikle hamam böceği mücadelesinde en etkili silahtır. Jel ilaçlama yalnızca hamam böceği için yapılır ve karınca, akrep, sinek vb. haşereler üzerinde etkili değildir.
Hit anti hamam böceği jeli nasıl kullanılır?
Kullanım Alanları: HİT JEL Şırınga, İlave Bir Uygulama Aparatına Ihtiyaç Duymadan Uygulanabilir. Tüpün Kapağını Açınız Ve Arkasından Bastırarak Uygulayınız. Tüm Hamamböceği Türleri İçin Ortalama Metrekareye 1 Minik Damla (0,01gr, Örn: Toplu İğne Başı Kadar) Olarak Uygulanır.
Böcek ilacı bozulur mu?
insektisitlerde bu süre 2 yıldır. detan, raid tipi ilaçlarda klasik bir insektisit olan direk düşürücü ddvp aktif maddesi veya tetramethrin bulunur. ilacın süresi bitince böcekleri öldürmeyeceği kanısı yanlıştır. minimal teğet inmelerle ilacın etkisi zayıflamaya başlar.

Hamam böceği jeli etkisi ne kadar sürer?​

Hamam böcekler üzerine uygulama sonrasında etkisini 3 aya kadar Devam ettirir.

Hit böcek ilacı nasıl kullanılır?​

Jel damlaları yarık çatlak nemli alanlarda 15 – 20 cm aralıkla olmalıdır , buzdolabı altı,fırın arkası, dolap altı lavabo altı gibi alanlarda metre kareye 5-6 damla uygun dozdur. Eğer alanınızda çok yoğun böcek istilası varsa 10 cm 1 damla jel bırakmanızı tavsiye ederiz.
Hit anti böcek jeli ile ilaçlama yaptıktan sonra kapıları kapatmaya yada evi terk etmeye artık gerek yok. Herhangi bir maske kullanmadan dilediğiniz yüzeye jeli uygulayarak böceklerden pratik, kokusuz ve hızlı şekilde kurtulabilirsiniz.
Deri yoluyla zehirlenme nasıl olur?
Cilt yoluyla: Zehirli madde vücuda direk deri aracılığı ile girer. Bu yolla olan zehirlenmeler böcek sokmaları, hayvan ısırıkları, ilaç enjeksiyonları, saç boyaları, zirai ilaçlar gibi zehirli maddelerin deriden emilmesi ile oluşur.
Deri yoluyla zehirlenme belirtileri nelerdir?
Toksik maddenin solunmasıyla oluşan zehirlenmelerde, nefes darlığı, baş ağrısı, cilt kızarıklığı, morarma ve baş dönmesi gibi semptomlar görülebilir. Cilt yoluyla gerçekleşen zehirlenmeler ise genel olarak, kızarma, his kaybı, yangı hissi gibi belirtilerle seyreder.
 
Geri
Üst