- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Jean Monnet sınavı ingilizce mi?
olmayan uzmanlığa dair. o ara yerde en yakın arkadaşın evinde bir hafta eu relations çalışılır. arkadaşın yönlendirmesiyle yön belirlenir ve hazırlık yapılır. sınavda da ingilizce güveniyle makaleler yazılır. ve sonuç, ne olacağını bilemezken kazanılmış jean monnet bursu ve sonrasında ne olacağını bilemediğiniz bir …Jean Monnet kim?
Jean Monnet, 1888–1979 yılları arasında yaşamış bir Fransız iktisatçı ve maliyecidir. 1. Dünya Savaşı’ndan itibaren Avrupa’da birliğin sağlanması için çaba gösterdi.Jean Monnet kaç yıllık?
A: Jean Monnet Burs Programı kapsamında süresi en az 3 (üç), en fazla 12 (on iki) ay olan lisansüstü veya araştırma programları desteklenmektedir. Akademik çalışma yapılacak alan (AB müktesebat başlığı) ile kabul alınan program (lisansüstü veya araştırma programı) birbiri ile uyumlu ve bursun amacına uygun olmalıdır.
Jean Monnet eylemi nedir?
Başvurular 29 Kasım 2021 tarihinde sona erecektir. Jean Monnet Burs Programı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik hedefi çerçevesinde, AB müktesebatına ilişkin alanlarda uzmanlaşmış kişi sayısını artırarak bu alanda ihtiyaç duyulan idari kapasitenin oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.Jean Monnet Erasmus Nedir?
Jean Monnet Modülü bir yükseköğretim kurumunda Avrupa Birliği çalışmaları konusunda yapılan kısa bir öğretme programıdır. Akademik yıl başında her bir Modülün asgari 40 öğretme saati bulunmaktadır.Jean Monnet Chair ne demek?
Jean Monnet Chair, Erasmus+ programı çerçevesinde ve 3 yıl için, Avrupa Birliği (AB) çalışmalarında uzmanlığı olan öğretim üyelerine verilmektedir. Bunun için, ilgili öğretim üyesi, her akademik yıl asgari 90 saat AB çalışmaları ile ilgili ders vermenin yanı sıra birtakım ek etkinlikleri de yerine getirmelidir.
Jean Monnet Modülü bir yükseköğretim kurumunda Avrupa Birliği çalışmaları konusunda yapılan kısa bir eğitim/öğretim programıdır. (Her akademik yıl için en az 40 saat) Modüller Avrupa çalışmaları konusunda özel bir disiplin üzerinde yoğunlaşabilir veya çok disiplinli olabilir.