JBL Bluetooth kulaklık telefona nasıl bağlanır?
2. Adım: Bağlanın- Ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
- Bluetooth’un açık olduğundan emin olun.
- Bluetooth’a. dokunup basılı tutun.
- Eşlenen cihazlar listesinde eşlenen ancak bağlı olmayan bir cihaza dokunun.
- Telefonunuz ve Bluetooth cihazınız bağlandığında cihaz “Bağlı” olarak gösterilir.
Bluetooth kulaklık nasıl açılır?
Bluetooth kulaklık nasıl açılır?Bluetooth kulaklıklar ayrı bir cihaz olduğu için öncelikle kulaklığın açma kapama tuşuna birkaç saniye basılı tutuyoruz. Bu sayede kulaklığın bluetooth özelliğini de açmış oluyoruz. Daha sonra telefonunuzun bluetooth bağlantısını etkin hale getiriyoruz.
LG TV’de Bluetooth nasıl kapatılır?
Bluetooth’u Açma / Kapatma – LG G4- Bir Ana ekrandan gidin: Uygulamalar > Ayarlar .
- Dokunun Bluetooth anahtarı açmak Veya kapalı . LG G4 ™ cihazınız, Bluetooth® ayarları ekranı açık ve Bluetooth açık olduğu sürece diğer cihazlar tarafından görülebilir.
JBL Bluetooth kulaklık bağlantısı nasıl yapılır?
JBL Bluetooth kulaklık bağlantısı nasıl yapılır?* Kulaklıklar ve şarj kutusu ayrı paketlenmiştir. Adım 2 – Sağ kulaklığı kılıfından çıkarın, otomatik olarak açılacak ve eşleştirme moduna girecektir (alternatif mavi / beyaz). Adım 3 – Cihazdan Bluetooth menüsüne gidin. Adım 4 – Sol kulak mikrofonunu kılıfından çıkarın, otomatik olarak sağ kulaklığa bağlanacaktır.
JBL kulak üstü Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır?
Not: Kulaklık, ilk kez açıldığında otomatik olarak eşleştirme moduna girecektir….Bluetooth® 3 bağlantısı- Kulaklığı açın.
- Eşleştirme moduna girin.
- Bluetooth cihazına bağlanın.
LG wireless nasıl active subwoofer nasıl kullanılır?
LG wireless nasıl active subwoofer nasıl kullanılır?Derin Bas Hoparlörü Bağlantısı Kablosuz subwoofer’ı sound bar’ın yakınına yerleştirin ve aşağıdaki adımları izleyin. a Sound bar ve kablosuz subwoofer’ın güç kablosunu prize takın. b Sound bar’ı açın. c Sound bar ve kablosuz derin bas hoparlörü otomatik olarak bağlanacaktır. Derin bas hoparlörünün yeşil LED’i açılır.
JBL t500bt Bluetooth bağlantısı nasıl yapılır?
7. Cihazlar arasında sorunsuz geçiş yapın- Kulaklığı 1. cihazla eşleştirin ve bağlayın. ( bkz.Bölüm 3 Bluetooth Bağlantısı)
- Kulaklığı 2. bluetooth cihazıyla eşleştirin ve bağlayın.
- Bluetooth cihazına bağlanın.