- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Java programı nasıl çalıştırılır?
Tarayıcıda Java’yı, Java Denetim Masası yoluyla etkinleştirin.- Java Denetim Masası’nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir seçeneğini belirleyin.
- Değişiklikleri kaydetmek için Uygula’ya ve Tamam’a tıklayın.
- Değişiklikleri geçerli kılmak için tarayıcıyı yeniden başlatın. Güvenlik.
Java yükleyemiyorum ne yapmalıyım?
Tüm tarayıcı pencerelerini kapatarak daha sonra Java gerektiren tüm web sayfalarını yeniden açın. Çoğu durumda, yeni bir tarayıcı oturumu başlatmak, Java’nın yüklenen en son sürümünü tarayıcınızda etkinleştirecektir. Not: Hala güncellemeye yönelik bilgi istemleri alıyorsanız, sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin.Java Kontrol Paneli nasıl açılır?
Başlat düğmesine sağ tıklayın ve Denetim Masası seçeneğini seçin. Windows Denetim Masası’nda, Programlar’a tıklayın. Java Denetim Masası’nı açmak için Java simgesine tıklayın.
Windows 10 Java nerede?
Windows 10 Başlat düğmesine sağ tıklayın ve Denetim Masası seçeneğini seçin. Windows Denetim Masası’nda, Programlar’a tıklayın. Java Denetim Masası’nı açmak için Java simgesine tıklayın.
Java güncellemesi nasıl yapılır?
Java Güncelleme Seçenekleri- Java Denetim Masası’nı bulun ve başlatın.
- Ayarlara erişmek için Güncelleme sekmesine tıklayın.
- Java Güncellemesini otomatik olarak güncelleme kontrolü yapacak şekilde etkinleştirmek için Güncellemeleri Otomatik Olarak Kontrol Et onay kutusunu işaretleyin.
Java yerine ne kullanabilirim?
Chrome kullanırken Java uygulamalarına erişmede sorun yaşıyorsanız, Oracle bunun yerine Internet Explorer (Windows) ya da Safari (Mac OS X) kullanmanızı önerir.Java konsol nasıl açılır?
Java Denetim Masası’ndaki Java Konsolu’nu etkinleştirme
- Java Denetim Masası’nda Gelişmiş sekmesine tıklayın.
- Java konsolu seçeneğini genişletin.
- Konsolu Göster seçeneğini belirleyin ve Tamam düğmesine tıklayın.
Java engeli nasıl kaldırılır?
Java Denetim Masası yoluyla Java’yı devre dışı bırakma
- Java Denetim Masası’nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir için onay kutusunun Seçimini Kaldırın.
- Uygula’ya tıklayın.
- Java Eklentisi onay penceresinde Tamam’a tıklayın.