Java guncellemesi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Java güncellemesi nasıl yapılır?​

Java yazılımı güncelleme ayarları neden Java Denetim Masası’na kaydedilmedi?
- Başlat’a tıklayın.
- Eşleşmelerin bir listesi görüntülenir.
- Yönetici olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın.
- Java Denetim Masası’nı açmak için Komut İstemi penceresine şunları yazın:
- Java Denetim Masası’nda Güncelle sekmesine tıklayın.

Java Powered Nedir?​

Java Plug-in yazılımı, bir Java Runtime Environment (JRE) bileşenidir. JRE, Java programlama dilinde yazılmış appletlerin çeşitli tarayıcılarda çalışmasına olanak sağlar. Java Plug-in yazılımı bağımsız bir program değildir ve ayrı olarak yüklenemez.
Kurulumu yapılan Java nın version kontrolü hangi komut satırında hangi komutla yapılabilir?
Komut İstemi’ne java -version yaz. Bu, Java’nın hangi sürümünü kullandığını kontrol edeceğin komuttur.

Google Chrome Java nasıl etkinleştirilir?​

Java Sorunu ve Chrome Etkinleştirme
- Google Chrome tarayıcınızın url bölümüne bu linki yapıştırın. chrome://flags/#enable-npapi.
- Daha sonra “Etkinleştir” e tıklanır.
- Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan “Şimdi Yeniden Başlat” butonuna tıklanır. Ve tarayıcınız yeniden başlatırsınız.

Java neden çalışmıyor?​

Çoğu durumda, yeni bir tarayıcı oturumu başlatmak, Java’nın yüklenen en son sürümünü tarayıcınızda etkinleştirecektir. Not: Hala güncellemeye yönelik bilgi istemleri alıyorsanız, sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin. Yeni yüklenen Java eklentisini kaydetmek için bazı sistemlerin yeniden başlatılması gerekir.
Java yı nasıl öğrenebilirim?
Windows 8
- Ekranın sol alt köşesine sağ tıklayarak açılan menüden Denetim Masası’nı seçin.
- Denetim Masası görününce, Programlar’ı seçin.
- Programlar ve Özellikler öğesini seçin.
- Yüklü Java sürümleri listelenir.
Chrome artık NPAPI için destek (Java applet’ler için gerekli teknoloji) sağlamıyor. Web tarayıcıları için Java eklentisi, belli başlı tüm web tarayıcılar tarafından on yıldan fazla süredir desteklenen NPAPI platformlar arası eklenti mimarisine dayalıdır.
Windows 8. Ekranın sol alt köşesine sağ tıklayarak açılan menüden Denetim Masası’nı seçin. Denetim Masası görününce, Programlar’ı seçin. Yüklü Java sürümleri listelenir.
Java neden yüklenmiyor?
Güvenlik duvarı ve virüsten koruma istemcilerini geçici olarak kapatın. Etkin güvenlik duvarını veya virüsten korunma yazılımları Java’nın düzgün yüklenmesine engel olabilir. Java yüklemesini başarıyla tamamladıktan sonra güvenlik duvarı veya virüsten korunma yazılımınızı tekrar açmayı unutmayın.

Geri