- Konu Yazar
Java engeli nasıl kaldırılır?
Java Denetim Masası yoluyla Java’yı devre dışı bırakma- Java Denetim Masası’nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir için onay kutusunun Seçimini Kaldırın.
- Uygula’ya tıklayın.
- Java Eklentisi onay penceresinde Tamam’a tıklayın.
Java hatası nasıl düzeltilir?
Tarayıcıda Java’yı, Java Denetim Masası yoluyla etkinleştirin.
- Java Denetim Masası’nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir seçeneğini belirleyin.
- Değişiklikleri kaydetmek için Uygula’ya ve Tamam’a tıklayın.
- Değişiklikleri geçerli kılmak için tarayıcıyı yeniden başlatın.
Java hatası ne demek?
İnternet tarayıcınızda Java’nın çalışmadığı anlamına gelir. Java 8 Update 60 ve üzeri sürümlerde kilit çözme/e-imzalı giriş işleminde hata alınmamaktadır. Fakat bilgisayarınız 64 bit ise 32 bit Java’nın da kurulu olması gerekmektedir.Java desteği kalktı mı?
Microsoft ve Google’ın her ikisi de Edge ve Chrome’da Java uygulama parçacıklarına olan destekleri kaldırdı. Internet Explorer ve Safari şu anda internet tarayıcısında Java uygulamaları çalıştırmaya ihtiyaç duyanların kullanabilecekleri alternatifler olarak yer alıyor.
Java 32 bit nasıl silinir?
Başlat’a tıklayın. Program Ekle/Kaldır denetim masası, bilgisayarınızda bulunan Java yazılım ürünleri de dahil olmak üzere, sisteminizde yüklü olan tüm yazılımların listesini görüntüler. Kaldırmak istediğiniz yazılımlara tıklayarak seçin, sonra Kaldır düğmesine tıklayın.Java ön bellek nasıl temizlenir?
Java Denetim Masası’nda, Genel sekmesinin altında, Geçici Internet Dosyaları bölümü altındaki Ayarlar seçeneğine tıklayın. Geçici Dosya Ayarları iletişim kutusu açılır. Geçici Internet Dosyaları Ayarları iletişim kutusundaki Dosyaları Sil seçeneğine tıklayın. Dosyaları ve Uygulamaları Sil iletişim kutusu açılır.