Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Java calismiyor ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Java çalışmıyor ne yapmalıyım?​

Tarayıcıda Java’yı, Java Denetim Masası yoluyla etkinleştirin.
- Java Denetim Masası’nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir seçeneğini belirleyin.
- Değişiklikleri kaydetmek için Uygula’ya ve Tamam’a tıklayın.
- Değişiklikleri geçerli kılmak için tarayıcıyı yeniden başlatın. Güvenlik.
Java ios da çalışır mı?
Java JVM’in çalıştırılabildiği her platformda derlenir-çalışır. Ios’ta malesef doğrudan çalışmıyor.
Java neden kurulmuyor?
Güvenlik duvarı ve virüsten koruma istemcilerini geçici olarak kapatın. Etkin güvenlik duvarını veya virüsten korunma yazılımları Java’nın düzgün yüklenmesine engel olabilir. Java yüklemesini başarıyla tamamladıktan sonra güvenlik duvarı veya virüsten korunma yazılımınızı tekrar açmayı unutmayın.

Java Kontrol Paneli nasıl açılır?​

Başlat düğmesine sağ tıklayın ve Denetim Masası seçeneğini seçin. Windows Denetim Masası’nda, Programlar’a tıklayın. Java Denetim Masası’nı açmak için Java simgesine tıklayın.
Java engeli nasıl kaldırılır?
Java Denetim Masası yoluyla Java’yı devre dışı bırakma
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir için onay kutusunun Seçimini Kaldırın.
- Uygula’ya tıklayın.
- Java Eklentisi onay penceresinde Tamam’a tıklayın.
Java konsol nasıl açılır?
Java Denetim Masası’ndaki Java Konsolu’nu etkinleştirme
- Java Denetim Masası’nda Gelişmiş sekmesine tıklayın.
- Java konsolu seçeneğini genişletin.
- Konsolu Göster seçeneğini belirleyin ve Tamam düğmesine tıklayın.

Java Mac te çalışır mı?​

İşletim sistemi gereksinimleri: Java 7 ve daha yeni sürümleri için, Mac OS X 10.7.3 (Lion) veya daha üst sürümünü çalıştıran Intel tabanlı Mac gereklidir. Bir Mac için Java yüklemek sistem geneli tabanlıdır, tüm kullanıcılar için gerçekleştirilir ve yönetici yetkileri gereklidir.
Bu bilgisayarda Java yüklü mü?
Ekranın sol alt köşesine sağ tıklayarak açılan menüden Denetim Masası’nı seçin. Denetim Masası görününce, Programlar’ı seçin. Yüklü Java sürümleri listelenir.
Windows 10 A Java yüklenir mi?
Windows 10’da Java destekleniyor mu? Evet, Java Windows 10’da Java 8 Güncelleme 51 itibarıyla onaylanmıştır.

Java Application blocked nasıl kaldırılır?​

Java Denetim Masası yoluyla Güvenlik düzeylerini ayarlama
- İstenen Güvenlik düzeyini seçin.
- Uygula’ya tıklayın.
- Java Denetim Masası’nda yapılan değişiklikleri kaydetmek için Tamam’a tıklayın.
Java var mı yok mu?
Windows 8. Ekranın sol alt köşesine sağ tıklayarak açılan menüden Denetim Masası’nı seçin. Denetim Masası görününce, Programlar’ı seçin. Yüklü Java sürümleri listelenir.
Mac Java var mı?
Apple, Java 6 ve daha önceki sürümleri için kendi Java sürümünü sağlar. Mac OS X 10.6 ve altı için, Mac bilgisayarınızda Java 6 yazılımının en güncel sürümünün yüklü olup olmadığını kontrol etmek üzere Apple menüsündeki Yazılım Güncelleme özelliğini kullanın.

Bilgisayarınızda Java yüklü mü?​

Bilgisayarımda Java güncel mi?
Java Denetim Masası Güncelle sekmesinde, Java Denetim Masası’ndaki Güncelleme sekmesinin alt tarafında yer alan Şimdi Güncelle düğmesine tıklayarak yeni güncelleme olup olmadığını istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.
Java kaç Indirmeliyim?
64 bit tarayıcılar için Java yazılımı Kullanıcılar 64 bit tarayıcıları çalıştırıyorlarsa 64 bit Java yazılımı indirmelidirler.

Geri