Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Japonca AI ne demek?

Editör

Yeni Üye

Japonca AI ne demek?​

Ai aşk demek, ko çocuk demek. Kai ise nadiren kullanılır.

Japonca Suki ne demek?​

Japonca Suki ne demek?
hoslanmak, ilgi duymak anlaminda kullanilan japonca kelime.

Ai Shi TERU ne demek?​

Ai Shi TERU ne demek?
hasılı kelam aişiterü, japonlar için kültürlerinin bir getirisi olarak basitçe söylenen ağızlarından çıkardıkları bir ifade değil kesinlikle, bu nedenle daha çok, kabaca ‘hoşlanıyorum’ olarak çevrilebilecek ‘s(u)ki’ insanlar arasında yaygın olarak kullanılıyor.

Japonca seni seviyorum demek ne demek?​

Mesela Japonca birşeyler izlerken kahramanın duygularını itiraf ettiği sahdeki “suki desu” alt yazıda “I love you (seni seviyorum)” diye tercüme edilir, ama esasında anlamı “senden hoşlanıyorum”. Bir de “daisuki” var onun da anlamı birinden çok hoşlanmak. İngilizcede sevmek fiilinin (to love) geniş anlamı var.

AI Shite Imasu ne demek?​

AI Shite Imasu ne demek?
“seni seviyorum.” demektir.

Watashiwa ne demek?​

Watashiwa ne demek?
Benim adım …’-dır. 私は です。 Watashi wa …
Japonca Kai ne demek?​
japonca’da değişim anlamına gelen sözcük.

Günaydın japonca ne demek?​

Günaydın japonca ne demek?
Watashi wa byooki desu.

Watashi WA hangi dil?​

Watashi WA hangi dil?
buradaki ‘wa’ hecesi ‘ha’ olarak yazilir ancak ‘wa’ olarak okunur japoncada. eger herhangi bir kaynakta ‘ha’ olarak yazildigini veya japoncaya yeni baslayan bir insan olarak watashi den sonra hiragana ‘ha’ harfini gorurseniz onun ‘wa’ oldugunu hatirlayiniz.

Watashi ne demek türkçe anlamı?​

japonca’daki yetmis cesit “ben” deme seklinden en kibar olani. dil kurslarinda, bu cocuk yarin obur gun bizim oralara giderse bi saygisizlik edip bizi rezil etmesin deyu sadece bunu ogretirler ilk basta uzun sure. watashi, atashi , boku , ore gibi farklı şekillerde de kullanılabilir.

Kai nin anlamı nedir?​

Kai nin anlamı nedir?
korean aerospace industries, bizim türk tainin kore versiyonu. hava kuvvetleri ile yaklaşık 360 milyon dolarlık bir anlaşma ile milli eğitim uçağı ihalesine kt-1 advance training and light attact aircraft yani ileri eğitim ve hafif saldırı uçağı ile katılmış ve kazanmıştır.

Kai ne demek Osmanlıca?​

Kai ne demek Osmanlıca?
Mümkün olan, şartların müsait olduğu âlem.

Japonca'da "AI" kelimesi genellikle "aşk" anlamına gelirken, "ko" kelimesi ise "çocuk" demektir. "Kai" kelimesi ise nadiren kullanılır.

"Suki" kelimesi ise Japonca'da "hoşlanmak, ilgi duymak" anlamında kullanılan bir kelimedir.

"Ai Shi TERU" ifadesi, Japonlar arasında yaygın olarak kullanılan ve genellikle "hoşlanıyorum" anlamına gelen "suki" kelimesinin daha kesin bir ifadesidir.

"AI Shite Imasu" ifadesi ise "seni seviyorum." anlamına gelir.

"Watashiwa" ifadesi ise "Benim adım …’-dır." anlamına gelir. "Watashi wa" ifadesi genellikle kendini ifade ederken kullanılır.

"Kai" kelimesi Japonca'da "değişim" anlamına gelir.

"Günaydın" ifadesi Japonca'da "Ohayou gozaimasu" şeklinde ifade edilir.

"Watashi WA" ifadesindeki "WA" kelimesi Japoncada "ha" olarak yazılsa da "wa" olarak okunur. Bu ifade genellikle "ben" anlamına gelir.

"Kai" kelimesinin anlamıyla ilgili verdiğiniz bilgi, aslında "Kai" kelimesinin başka bir anlamına işaret ediyor. Bu durumda "Kai" kelimesinin biri Kore'deki havacılık endüstrisiyle ilgili, diğeri ise Osmanlıca'da "mümkün olan, şartların müsait olduğu âlem" anlamına geldiği belirtilmiş. Bu iki anlam birbiriyle ilişkili değil.

Son olarak, "Watashi" kelimesi Japonca'da en kibar "ben" ifadesidir ve dil kurslarında sıklıkla öğretilen bir kelimedir. Ayrıca, farklı durumlarda farklı şekillerde de "ben" anlamında kullanılabilen diğer kelimeler de bulunmaktadır.

Geri