Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Izzet baysal universitesi ne zaman aciliyor?

Editör

Yeni Üye

Izzet baysal üniversitesi ne zaman açılıyor?​

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi de 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi yayınlandı. Buna göre, üniversite 5 Ekim Pazartesi günü açılacak.

Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Uzaktan eğitim mi?​

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, YÖK Başkanlığının COVID-19 durumu karşısında aldığı kararlar çerçevesinde önlisans, lisans ve lisansüstü teorik derslerini uzaktan öğretim yoluyla yapacak.

Abant Izzet Baysal Üniversitesi hangi ilçede?​

Abant Izzet Baysal Üniversitesi hangi ilçede?
Semt/Mahalle olarak Kültür Mh. ve Bolu Merkez ilçesine bağlıdır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi haritası Bolu ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Abant İzzet Baysal Üniversitesi posta kodu 14280. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 740 metredir.

Aibü canlı derse nasıl girilir?​

Aibü canlı derse nasıl girilir?
Yapılacak derslere canlı olarak telefonundan katılacak öğrencilerimiz “Hangouts Meet” uygulamasını mobil cihazlarına yüklemeleri gerekmektedir. Canlı dersler için davet mesajı ve linki kayıtlı e-posta adresinize gelecektir. Bu linki takip ederek canlı derslere katılmanız mümkündür.

Bolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?​

Aibü uzaktan mı Yüz Yüze mi?​

-2019-2020 Bahar Yarıyılında uzaktan eğitimle verilen derslerin ara sınavları dijital imkanlar kullanılarak online yöntemlerle yapılmıştır. Dönem sonu, bütünleme, tek-çift ve azami öğrenin sonu sınavlarının uzaktan yapılmasına karar verilmiştir.

Ibuzeme nasıl girilir?​

Ibuzeme nasıl girilir?
UZEM sistemlerine nasıl giriş yapabilirim? Eğitim Portalına “http://portal.uzem.omu.edu.tr/” linki, Canlı ders sistemine “canliuzem.omu.edu.tr” linki, Sınav otomasyonuna “http://sinav.omu.edu.tr/student/session/new” linki üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Asenkron olarak ne demek?​

Asenkron olarak ne demek?
eş zamanlı olmayandır. kişiler arası uyum yoksa etkileşim ve iletişim söz konusu olamaz.

Bolu izzet Baysal Üniversitesi merkezde mi?​

Üniversitemizin merkez yerleşkesi ise Bolu kent merkezine 8 km uzaklıktaki Gölköy’de, benzersiz bir doğa güzelliğinin içinde yer almaktadır. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin yönetimi Rektör, Senato, Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterlikten oluşmaktadır.

Bolu izzet Baysal Üniversitesi hangi bölümler var?​

Bölümler / Programlar
Bölüm | Puan Türü | Burs Türü
» Okul Öncesi Öğretmenliği | SÖZ | Ücretsiz
» Özel Eğitim Öğretmenliği | SÖZ | Ücretsiz
» Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık | EA | Ücretsiz
» Sınıf Öğretmenliği | EA | Ücretsiz

Aibü transkript nasıl alınır?​

Aibü transkript nasıl alınır?
Üniversitemiz ÜBYS sistemi üzerinde MENÜ – ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI – BELGE TALEBİ sekmelerini kullanarak öğrenci belgesi veya transkript vb. taleplerinizi online ortamda yapabilirsiniz.

Aibü ders kaydı nasıl yapılır?​

Aibü ders kaydı nasıl yapılır?
Internetten yapılacak. bys.ibu.edu.tr adresinden. Elden ders kaydı yapılmıyor. Sadece ve sadece internet üzerinden yapabilirsiniz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi'ne göre, 5 Ekim Pazartesi günü açılacak ve YÖK Başkanlığının COVID-19 durumu karşısında aldığı kararlar çerçevesinde önlisans, lisans ve lisansüstü teorik derslerini uzaktan öğretim yoluyla gerçekleştirecek.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu ili merkezinde, Kültür Mahallesi'nde bulunmaktadır. Üniversitenin posta kodu 14280'dir ve rakımı 740 metredir.

Canlı derslere katılmak için öğrencilerin "Hangouts Meet" uygulamasını mobil cihazlarına yüklemeleri ve davet mesajı ile gönderilen linki takip ederek canlı derslere katılmaları gerekmektedir.

Üniversitede verilen dersler 2019-2020 Bahar Yarıyılı'nda uzaktan eğitimle yapılmıştır. Dönem sonu, bütünleme ve diğer sınavlar da uzaktan gerçekleştirilmektedir.

Olumsuz hava şartları sebebiyle gerekli önlemler alınarak, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin merkez yerleşkesi Bolu kent merkezine 8 km uzaklıktaki Gölköy'dedir.

Üniversitenin mevcut bölümlerinden bazıları şunlardır:
- Okul Öncesi Öğretmenliği
- Özel Eğitim Öğretmenliği
- Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
- Sınıf Öğretmenliği
Bu bölümler farklı puan türleri ve burs olanaklarıyla sunulmaktadır.

Ayrıca, Aibü'nün web sitesi aracılığıyla belge talepleri, transkript talepleri ve ders kaydı gibi işlemler online olarak gerçekleştirilmektedir. Ders kaydı sadece internet üzerinden, bys.ibu.edu.tr adresinden yapılabilir ve elden kabul edilmemektedir.

Geri