AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Izocam yanici bir madde mi?

Editör

Yeni Üye

Izocam yanıcı bir madde mi?​

En yeni ürünümüz olan İzocam Ara Bölme Levhası da A1 sınıfı yanmaz özelliği sayesinde olası yangınlarda zaman kazandırırken sandviç panel ürünlerimiz (İzocam Tekiz) yangın güvenliği konusunda etkili çözümler sunmak üzere tasarlandı.

Taş yünü uygulaması nasıl yapılır?​

Taş yünü, volkanik kayaçlardan elde edilen bir malzemedir. Bazalt taşlarının yaklaşık 1500 °C’de ısıtılarak eritilmesi sonucunda elyaf elde edilir. Elde edilen bu elyaf, taşyünü ısı yalıtım levhası için ana hammadde olur. Özetle taşyünü oranında elyaf içeren ısı yalıtım malzemesidir.

Izocam nerede satılır?​

Izocam nerede satılır?
İzocam markasının ürettiği foamboard levhası, izopan radyatör arkalığı, çatı şiltesi, foamboard parke altı levhası, folyolu çatı şiltesi gibi pek çok ürününe Koçtaş ayrıcalığı ile kolayca ulaşabilmeniz mümkün.

Cam yünü yanıcı mı?​

Kaplamasız camyünü ürünler TS EN 13501-1’e göre “yanmaz malzemeler” olan A1 sınıfındadır.

Izocam hangi maddeden yapılır?​

Cam yünü, içten elde edilen bir inorganik hammadde olan silika kumundan yapılmıştır. Silika kumunun 1200˚C- 1250˚C’de ısıtılması ve liflere dönüştürülmesiyle üretilir.

Izocam ın metresi ne kadar?​

Izocam ın metresi ne kadar?
Cevap: Merhaba. 1 Rulo İzocam Çatı Şiltesi 1,20 mt eninde ve 8 mt uzunluğundadır. 9,60 m2 alan kapatabilirsiniz.
Izocam fiyatları nedir?​
izocam
- İzocam Folyolu Çatı Şiltesi Tip 400. (2)
- İzocam Foamboard 10 Mm.Xps Parke Altı Ve Yalıtım Levhası 40 Plaka 28,80 M2/Pkt. (6)
- İzocam Tip 400 Çatı Yalıtım Şiltesi 100mm*120cm*8mt Top. (31)
- Izocam Izopan Radyatör Arkası Levha. (16)
- Izocam Peflex Boru. 24,92 TL.
- Izocam Peflex Boru. 25,92 TL.
- Izocam Ara Bölme.
- Izocam Ara Bölme.
Cam yünü alev alır mı?​
Çatı sistemlerinde kullanılmasın en önemli nedeni yalıtımı en iyi sağlayan malzeme olmasıdır. Bunun yanında alev almaz ve yanmaz bir malzeme olması nedeniyle cam yünü özellikle ahşap çatı sistemlerinde kullanılmaktadır. Ahşap binalarda yine bu yanmaz ve alev almaz özelliği sayesinde iç duvarlarda kullanılmaktadır.

Cam yünü böcek yapar mı?​

Cam yünü böcek yapar mı?
Isı yalıtımı, ses yalıtımı ve akustik düzenleme malzemesi olarak kullanılır. Zamanla bozulmaz, çürümez, küf tutmaz, korozyon ve paslanma yapmaz. Böcek ve mikroorganizmalar tarafından tahrip edilemez.

İzocam, genellikle cam elyafı ve taş elyafı gibi malzemelerden üretilen yalıtım ürünleriyle tanınan bir markadır. Cam yünü, silika kumundan üretilir ve ısıtılarak liflere dönüştürülmesiyle elde edilir. İnorganik bir hammadde olan cam yünü, genellikle yüksek sıcaklıklara dayanıklı ve yanmaz özellikte bir malzemedir. Cam yünü ürünleri genellikle yangına karşı dirençli olup A1 sınıfında yer alırlar, yani yanmaz malzemelerdir.

Taş yünü ise volkanik kayalardan elde edilen bir malzemedir. Bazalt taşlarının yüksek sıcaklıklarda eritilmesi sonucunda elde edilen elyaf, taş yünü levhalarının ana hammaddesidir. Taş yünü de genellikle yanmaz ve yangına karşı dirençli bir yalıtım malzemesidir.

Bu nedenle, İzocam ürünleri genellikle yanıcı olmayan, yanmaz özelliklere sahip yalıtım malzemeleri kullanır. Cam yünü ve taş yünü gibi malzemeler genellikle yalıtım sistemlerinde tercih edilirken yangına karşı güvenli bir çözüm sunarlar.

Geri