AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İzmirde Hangi Hastanelerde Dermatoloji Var?

SoruCevap

Yeni Üye
İzmir’de dermatoloji hizmeti sunan hastaneler arasında hangi hastanelerde bu hizmetin verildiğini merak ediyor olabilirsiniz. İzmir’de dermatoloji dalında uzmanlaşmış birçok hastane bulunmaktadır. Bu hastaneler arasında öne çıkanlar arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, Ege Üniversitesi Hastanesi ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer almaktadır. Bu hastanelerde dermatoloji alanında uzman doktorlar bulunmaktadır ve cilt hastalıklarıyla ilgili teşhis, tedavi ve cerrahi müdahaleler yapılmaktadır. İzmir’de hangi hastanelerde dermatoloji hizmeti verildiğini öğrenmek için bu hastanelerin randevu sistemlerini kullanabilir veya telefonla iletişime geçebilirsiniz.
İçindekiler

İzmirde Hangi Hastanelerde Dermatoloji Var?​

İzmir’de dermatoloji hizmeti sunan çeşitli hastaneler bulunmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Dermatoloji Hizmeti Veren Özel Hastaneler Hangileridir?​

İzmir’de özel hastaneler de dermatoloji hizmeti sunmaktadır. Bu hastaneler arasında Özel Ege Şehir Hastanesi, Özel Kent Hastanesi, Özel İzmir Anadolu Hastanesi gibi tanınmış sağlık kuruluşları bulunmaktadır.

İzmirde Hangi Sağlık Merkezlerinde Dermatoloji Poliklinikleri Var?​

İzmir’de dermatoloji poliklinikleri, sağlık merkezlerinde de bulunmaktadır. Bu merkezler arasında İzmir Şifa Hastanesi, İzmir Özel Poliklinikler Merkezi, İzmir Özel Yaşam Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Devlet Hastanelerinde Dermatoloji Bölümü Var?​

İzmir’deki devlet hastanelerinin birçoğunda dermatoloji bölümü bulunmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Cilt Hastalıkları Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede cilt hastalıkları tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Dermatolog Doktorları Bulunmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede dermatolog doktorları görev yapmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Deri Hastalıkları Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede deri hastalıkları tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Cilt Kanseri Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede cilt kanseri tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Sedef Hastalığı Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede sedef hastalığı tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Saç Dökülmesi Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede saç dökülmesi tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Sivilce Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede sivilce tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Mantar Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede mantar tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Egzama Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede egzama tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Leke Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede leke tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Kaşıntı Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede kaşıntı tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Deri Kanseri Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede deri kanseri tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Cilt Bakımı Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede cilt bakımı yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Cilt Lekeleri Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede cilt lekeleri tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Cilt Enfeksiyonları Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede cilt enfeksiyonları tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Cilt Yanıkları Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede cilt yanıkları tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşları yer almaktadır.

İzmirde Hangi Hastanelerde Deri Kistleri Tedavisi Yapılmaktadır?​

İzmir’deki birçok hastanede deri kistleri tedavisi yapılmaktadır. Bu hastaneler arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kur

İzmirde Hangi Hastanelerde Dermatoloji Var?​

İzmir’de dermatoloji hizmeti veren hastaneler arasında Ege Üniversitesi Hastanesi bulunmaktadır.
Dermatoloji branşıyla hizmet veren bir diğer hastane ise İzmir Şehir Hastanesi’dir.
Özel bir hastane olan Medical Park İzmir Hastanesi’nde de dermatoloji bölümü bulunmaktadır.
Dermatoloji hizmeti sunan diğer bir seçenek de Alsancak Devlet Hastanesi’dir.
İzmir’de dermatoloji alanında hizmet veren bir diğer hastane de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dermatoloji hizmeti alabilirsiniz.
Dermatoloji branşıyla hizmet veren bir diğer hastane İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir.
Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde de dermatoloji bölümü bulunmaktadır.
İzmir’de dermatoloji hizmeti sunan bir diğer seçenek de Bornova Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’dir.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde de dermatoloji bölümü mevcuttur.

Geri