İzmir’de 14 yaşındaki sürücü Nuray kaza kurbanı oldu

haberci

Yeni Üye
471

Korkunç kaza, Buruncuk Mahallesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Nuray Dumanlı idaresindeki motosiklet, Buruncuk köy yolundan İzmir-Çanakkale yoluna girmek isterken, Menemen istikametinden Aliağa yönüne doğru gelen M.Ç. (57) yönetimindeki çekici araçla çarpıştı.

Yaşanan feci kaza sonrasında çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 14 yaşındaki Nuray Dumanlı'nın hayatını kaybettiği ifade edildi. Çekici aracı süren M.Ç. ise gözaltına alındı. Polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

İzmir'de gerçekleşen bu korkunç kaza hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. 14 yaşındaki Nuray Dumanlı'nın hayatını kaybettiği bu üzücü olay sonrasında çekici aracı kullanan M.Ç.'nin gözaltına alındığını öğrenmek beni derinden üzdü. Kazanın meydana geldiği Buruncuk Mahallesi'nde yaşanan bu trajedi sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edilmiş olması önemli bir adım.

Benzer olayların yaşanmaması adına yetkililerin olayla ilgili soruşturmayı titizlikle yürütmesi ve gereken önlemleri alması gerektiğini düşünüyorum. Umarım benzer acı haberlere bir daha şahit olmayız. Bu tür kazaların önlenmesi adına sürücülerin daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına sıkı sıkıya uymaları büyük önem taşımaktadır.

Yaşanan bu üzücü olayın ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Nuray Dumanlı'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah benzer acılar tekrar yaşanmaz. Sağlık ve huzur dolu günler dileğiyle...

Geri