SoruCevap
Yeni Üye
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir? İzmir’in Buca ilçesinde yer alan hastaneye ulaşım oldukça kolaydır. Hastaneye toplu taşıma araçlarıyla veya özel araçla gidilebilir. Hastaneye ulaşmak için öncelikle İzban’ı kullanabilirsiniz. İzban hattında Buca istasyonunda inerek, hastaneye yürüyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca otobüslerle de hastaneye ulaşmak mümkündür. Buca’dan kalkan otobüslerle hastaneye kolayca gidebilirsiniz. Özel araçla gelmek isteyenler için hastanenin çevresinde otoparklar bulunmaktadır. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine ulaşım oldukça rahat ve kolaydır.
İçindekiler
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için birkaç farklı ulaşım seçeneği bulunmaktadır. İşte hastaneye nasıl gidilebileceğine dair bilgiler:
Otobüsle Nasıl Gidilir?
Hastaneye otobüsle ulaşmak için çeşitli otobüs hatları kullanabilirsiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından güncel otobüs saatlerini ve hatlarını öğrenebilirsiniz. Hastaneye en yakın otobüs duraklarına ulaşmak için “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi” olarak arama yapabilirsiniz.
İzban ile Nasıl Gidilir?
İzmir Banliyö Treni (İZBAN) ile de hastaneye ulaşabilirsiniz. İZBAN’ın Cumaovası – Aliağa hattını kullanarak “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi” durağında inebilirsiniz. İZBAN’ın resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden güncel sefer saatlerini kontrol edebilirsiniz.
Taksiyle Nasıl Gidilir?
Hastaneye taksiyle gitmek isterseniz, İzmir şehir merkezinden taksi bulabilir ve “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi” olarak adresi gösterebilirsiniz. Taksimetreyi kontrol etmeyi unutmayın ve taksi ücretini önceden sormak da faydalı olabilir.
Özel Araçla Nasıl Gidilir?
Eğer kendi aracınızla hastaneye gitmek isterseniz, hastane İzmir şehir merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır. İzmir-Ankara Karayolu üzerinde yer alan hastane, navigasyon cihazınıza veya haritalar uygulamasına “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi” olarak arama yaparak kolaylıkla bulunabilir.
Bisikletle Nasıl Gidilir?
Hastaneye bisikletle gitmek isterseniz, İzmir’in bisiklet yollarını kullanabilirsiniz. Şehirdeki bisiklet yollarını takip ederek “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi”ne ulaşabilirsiniz. Bisikletinizi güvenli bir şekilde park edebileceğiniz bisiklet park alanları da hastane çevresinde bulunmaktadır.
Yürüyerek Nasıl Gidilir?
Eğer hastaneye yürüyerek gitmek isterseniz, yakın çevredeki yürüyüş yollarını takip edebilirsiniz. İzmir şehir merkezinden yürüyerek de “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi”ne ulaşabilirsiniz. Yürüyüş rotalarını harita üzerinde kontrol etmek faydalı olabilir.
Engelli Ulaşımı Nasıl Sağlanır?
Hastaneye engelli ulaşımı sağlamak isterseniz, İzmir’de hizmet veren toplu taşıma araçları genellikle engelli erişimine uygun olarak tasarlanmıştır. Otobüs ve İZBAN gibi toplu taşıma araçlarında engelli rampaları ve özel alanlar bulunmaktadır. Ayrıca hastane çevresinde engelli park alanları da mevcuttur.
Hangi İlçede Bulunur?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, İzmir’in Buca ilçesinde bulunmaktadır. Buca, İzmir şehir merkezine yakın bir konumda yer almaktadır.
Hastanenin İletişim Bilgileri Nelerdir?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin iletişim bilgileri şu şekildedir:Adres: İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Buca, İzmir
Telefon: 0XXX XXX XX XX
E-posta: hastane@izmir.edu.tr
Hastanenin Çalışma Saatleri Nelerdir?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, genel olarak haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Acil servis bölümü ise kesintisiz olarak acil durumlara hizmet vermektedir. Randevulu muayene ve poliklinik hizmetleri için hastanenin resmi web sitesi veya çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hastanede Hangi Branşlar Bulunur?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, birçok farklı tıbbi branşta hizmet vermektedir. Hastanede bulunan bazı branşlar şunlardır:– Dahiliye
– Cerrahi
– Pediatri
– Kadın Hastalıkları ve Doğum
– Göz Hastalıkları
– Kulak Burun Boğaz
– Ortopedi
– Nöroloji
– Radyoloji
– Psikiyatri
Hastanenin resmi web sitesi veya çağrı merkezinden detaylı branş bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Hastane Randevusu Nasıl Alınır?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde randevu almak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:– Hastanenin resmi web sitesi üzerinden online randevu sistemi
– Hastanenin çağrı merkezini arayarak telefonla randevu
– Hastane polikliniklerine bizzat giderek randevu almak
Randevu alırken, hastane tarafından istenen bilgileri (TC kimlik numarası, hasta adı-soyadı, branş tercihi vb.) hazır bulundurmanız faydalı olacaktır.
Hastanede Otopark Var mı?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ve ziyaretçilerin kullanabileceği ücretli bir otopark bulunmaktadır. Otoparkın kapasitesi sınırlı olabileceğinden, müsaitlik durumunu önceden kontrol etmek faydalı olacaktır.
Hastanede Yemekhane Var mı?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hasta, hasta yakını ve çalışanlar için yemekhane bulunmaktadır. Yemekhane genellikle belirli saatler arasında hizmet vermektedir. Yemekhane hizmeti ile ilgili detaylı bilgileri hastane personelinden veya resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.
Hastanede Ziyaret Saatleri Nelerdir?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret saatleri genellikle belirli kurallara tabidir. Ziyaret saatleri hastane yönetimi tarafından düzenlenir ve değişiklik gösterebilir. Hastanenin resmi web sitesi veya çağrı merkezinden güncel ziyaret saatlerini öğrenebilirsiniz.
Hastanede Sigara İçmek Yasak mıdır?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla sigara içilmesi yasaklanmış bir alandır. Hastane binası ve çevresinde sigara içmek yasaktır. Sigara içme alanları genellikle hastane dışında belirlenmiş bölgelerdedir.
Hastanede Hasta Hakları Nasıl Korunur?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, hasta haklarının korunması konusunda önemli bir hassasiyet göstermektedir. Hastaların haklarının korunması için çeşitli mekanizmalar bulunmaktadır. Hasta haklarıyla ilgili detaylı bilgilere hastanenin resmi web sitesinden veya hasta danışma biriminden ulaşabilirsiniz.
Hastanede Hangi Hizmetler Sunulmaktadır?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, çeşitli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Hastanede sunulan bazı hizmetler şunlardır:– Poliklinik hizmetleri
– Ameliyatlar
– Doğum ve kadın sağlığı hizmetleri
– Acil servis
– Laboratuvar ve radyoloji hizmetleri
– Fizik tedavi ve rehabilitasyon
– Psikolojik danışmanlık
– Diyet danışmanlığı
– Eczane hizmetleri
Hastanenin resmi web sitesi veya çağrı merkezinden detaylı hizmet bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Hastane İçerisinde ATM Var mı?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi içerisinde banka ATM’leri bulunmaktadır. Hastane içerisindeki ATM’lerden nakit para çekebilir veya diğer bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Hastanede Wi-Fi Hizmeti Var mı?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, hasta ve ziyaretçilere ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmaktadır. Hastane içerisinde Wi-Fi ağına bağlanarak internete erişim sağlayabilirsiniz.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir? |
1. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, İzmir’de bulunmaktadır. |
2. Hastaneye toplu taşıma araçları veya özel araçlarla ulaşım sağlanabilir. |
3. Hastane, Şirinyer semtinde yer almaktadır. |
4. Eğer toplu taşıma kullanacaksanız, Şirinyer Metro İstasyonu’na gitmelisiniz. |
5. Özel araçla gidecekseniz, hastanenin önünde otopark bulunmaktadır. |
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, İzmir’de bulunmaktadır.
Toplu taşıma araçları veya özel araçlarla hastaneye ulaşım sağlanabilir.
Hastane, Şirinyer semtinde yer almaktadır.
Eğer toplu taşıma kullanacaksanız, Şirinyer Metro İstasyonu‘na gitmelisiniz.
Özel araçla gidecekseniz, hastanenin önünde otopark bulunmaktadır.