AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Izmir Ekonomi Universitesi hangi Otobus gider?

Editör

Yeni Üye

Izmir Ekonomi Üniversitesi hangi Otobüs gider?​

İlk alternatifiniz otobüsle ulaşım olabilir. Bunun için yararlanabileceğiniz ESHOT hatları; 969, 669 ve 169 numaralı hatlardır. Bunlardan birine binerek İzmir Ekonomi Üniversitesi Kampüsü’ne ulaşabilirsiniz.

Erciyes Üniversitesi hangi Otobüs gider?​

Bu Otobüs hatları Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınından geçiyor: 271, 445, 572, 596, 81, 90, 91.

Cerrahpaşa Hastanesi hangi Otobüs gidiyor?​

Cerrahpaşa Hastanesi hangi Otobüs gidiyor?
Bu Otobüs hatları Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Hastanesi yakınından geçiyor: 35C, 35D, 72T, 80T.

Haseki Hastanesi hangi durakta?​

Sultangazi Haseki Yerleşkesi’ne en yakın tramvay durağı Sultançiftliği İstasyonu’dur. Bunun için yürüyerek durağa ulaşabilir, Mescid-i Selam-Topkapı Tramvay Hattını (T4) kullanarak 18 durak sonra Topkapı İstasyonu’nda inebilirsiniz.

Izmir Ekonomi Üni nasıl gidilir?​

Karşıyaka’dan İZBAN ile Cumaovası yönüne doğru Halkapınar yada Hilal istasyonlarından İzmir Metro’ya aktarma yapınız. İzmir Metro ile Fahrettin Altay istasyonunda inerek buradan 480 ya da 969 numaralı otobüslerden birine binerek Ekonomi durağında indiğinizde İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz.

Izmir Ekonomi Üniversitesi kaç öğrenci var?​

Izmir Ekonomi Üniversitesi kaç öğrenci var?
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde, 200’ü öğretim üyesi, 183’ü öğretim görevlisi ve 68’i araştırma görevlisi olmak üzere toplamda 451 öğretim elemanı bulunmaktadır. 2018 yılı itibariyle 14 bin 562 mezunumuz, 9 bin 680 mevcut öğrencimiz vardır. Öğrencilerimizin 4 bin 219’u bursludur.

Kayseri 15 Temmuz yerleşkesine hangi Otobüs gider?​

Bu Otobüs hatları 15 Temmuz Yerleşkesi Küme Evler yakınından geçiyor: 30, 392, 563.

Kayseri Otogar Erciyes Üniversitesi nasıl gidilir?​

İlk rota için; otogardan yaklaşık 6 dakika yürümeli ve Yeni Terminal durağına gitmelisiniz. Buradan 144 numaralı otobüse binmeli ve 25 durak sonra Belsin Son Durak noktasında inmelisiniz. Ardından bu duraktan 559 numaralı otobüse aktarma yapmalı ve Göğüs Hastanesi durağında inmelisiniz.

Cerrahpaşa hangi durakta?​

Cerrahpaşa hangi durakta?
Eminönü-Yusufpaşa Tramvay Hattını kullanarak Yusufpaşa istasyonunda indikten sonra yeni bir aktarma yapıp 35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Cerrahpaşa hangi yerleşkede?​

İsmini İstanbul’daki Cerrahpaşa semtine de adını veren Cerrah Mehmed Paşa’dan almaktadır. Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde eğitim verir. Üniversitenin sekiz yerleşkesi vardır; rektörlüğü Avcılar Yerleşkesindedir….
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
Kuruluş | 5 Mayıs 2018
Tür | Devlet
Rektör | Nuri Aydın

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi semtte?​

Haseki (semt) İstanbul’un Fatih ilçesindeki eski semtlerinden biridir. Fındıkzade ve Aksaray semtleri arasında yer alır.

Sultangazi haseki hastanesine hangi otobüsler gider?​

Sultangazi haseki hastanesine hangi otobüsler gider?
Sultangazi bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Sultangazi Haseki Egitim Arastirma Hastanesi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
- Otobüs: 336E, 336T, 36L, 49.
- Metro: M7.
- Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-16, MİNİBÜS: A-34, MİNİBÜS: A-41.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne hangi otobüslerin gittiği ve öğrenci sayısından bahsediliyor. Ayrıca Erciyes Üniversitesi, Cerrahpaşa Hastanesi, Haseki Hastanesi gibi farklı yerlere nasıl ulaşım sağlanabileceği hakkında bilgiler veriliyor.

Öğrencilerin İzmir Ekonomi Üniversitesi Kampüsü'ne ulaşım için ESHOT hatları 969, 669 ve 169 numaralı otobüsleri kullanabileceği belirtiliyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde toplamda 451 öğretim elemanı bulunduğu ve 2018 yılı itibariyle 14.562 mezun, 9.680 mevcut öğrenci olduğu ve 4.219 öğrencinin burslu olduğu ifade ediliyor.

Erciyes Üniversitesi'ne ulaşım için kullanılabilecek otobüs hatları 271, 445, 572, 596, 81, 90 ve 91 şeklinde sıralanmış, Cerrahpaşa Hastanesi'ne ulaşım içinse 35C, 35D, 72T ve 80T numaralı otobüslerin kullanılabileceği belirtilmiş.

Ayrıca, Haseki Hastanesi'ne tramvay ile nasıl gidilebileceği, İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne ulaşım için farklı güzergahlar ve Sultangazi'deki Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım için otobüs, metro ve minübüs/dolmuş seçeneklerinden bahsedilmiş.

Cerrahpaşa'nın İstanbul'daki semti ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa hakkında kısa bilgiler de paylaşılmış. Bu sayede, farklı yerlere ulaşım sağlarken hangi güzergahları ve alternatifleri değerlendirebileceğiniz konusunda geniş bir bilgi seti sunulmuş.

Geri