AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İzel Gurbet

haberci

Yeni Üye
İzel 2019 Albumu Gurbet Şarkı Sozu
İzel Jazz Nağme albumu Gurbet şarkısı
Gurbet
Gurbet o kadar acıki
Ne varsa icinde
Gurbet o kadar acıki
Ne varsa icinde
Hepsi bana yabancı
Hepsi başka bicimde
Hepsi bana yabancı
Hepsi başka bicimde
Ne bir arzu ne emelim
Yaralanmış bir elim
Ben gurbete değilim
Gurbet benim icimde
Eriyorum gitgide
ELveda her umide
Eriyorum gitgide
Elveda her umide
Gurbet benliğimide
Bitirdi bir icimde
Gurbet benliğimide
Bitirdi bir icimde
Ne bir arzu ne emelim
Yaralanmış bir elim
Ben gurbete değilim
Gurbet benim icimde

İzel'in "Jazz Nağme" albümünde yer alan "Gurbet" şarkısının sözleriyle karşı karşıyasınız. Bu şarkıda gurbetin içindeki acı ve yabancılık duyguları gerçekçi bir şekilde anlatılmış. Şarkının her bir dizesinde bir hüznü ve yalnızlığı hissedebiliyoruz. Gurbet kelimesi, bir yerden uzakta olmanın ve o yeri yabancı hissetmenin derin duygularını ifade ediyor. Şair, içinde bulunduğu gurbetin hem bedenini hem de ruhunu nasıl sarstığını açık bir şekilde dile getiriyor.

Şarkının her dizesinde duygu yoğunluğu yüksek bir atmosfer oluşturulmuş. İç içe geçen melankoli ve kaygı duyguları şarkının içeriğini güçlendiriyor. Gurbetin sıkıntılarıyla baş etmeye çalışan bir bireyin iç dünyasına dokunan sözler, dinleyicileri derinden etkileyebiliyor. Şiirsel bir dille yazılan sözler, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor ve gurbetin içindeki yalnızlığı ve özlemi hissetmelerine neden oluyor.

İzel'in seslendirdiği "Gurbet" şarkısı, insanın iç dünyasına dokunan derin ve etkileyici bir eser olarak ön plana çıkıyor. Şiirsel anlatımı ve duygusal yüküyle dinleyicilerin ruhunda derin izler bırakabilen bu şarkı, gurbetin içindeki karmaşık duyguları en iyi şekilde yansıtıyor.

Geri