Iyiyim diyene ne cevap verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Iyiyim diyene ne cevap verilir?​

“bende iyiyim sorusuna verilecek cevaplar” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. “Ben de iyiyim” soru değildir, fakat karşılık olarak, “bunu duymak güzel” denilebilir.
How are you diyen birine hangi cevapları verebiliriz?
Bazı insanlar, “How are you?” sorusuna yanıt vermenin doğru yolunun “I’m well” olduğunu söyler. Diğerleri ise “I’m good” cevabının dilbilgisi açısından daha doğru olduğu konusunda ısracıdır. Gerçek şu ki, hem “I’m good” hem de “I’m well” cevapları iyi cevaplardır ve konuşmalarda yaygın olarak kullanılır.
Nasılsın mesajına nasıl cevap verilir?
nasılsın sorusuna verilecek cevaplar
- iim.
- samimi olun, ne hissediyorsanız onu söyleyin. içeriği önemli değil.
- iyiyim sen nasılın.
- ben nasıl olursam olayım, senin benim nasıl olduğumu anladığın kadar iyi veya kötüyüm.
- hergün daha kötü bugün yarına göre iyi.
- yorgunum ve üşüyorum.
- (bkz: bilmiyorum)

How are you karşılık ne denir?​

“How are you?” sorusuna verilen en yaygın cevap “Good” kelimesidir: Olumlu, kibar ve sık kullanılan bir cevaptır.
Nasıl gidiyor sorusuna ne cevap verilir?
“iyi gidiyor”, “eh işte”, “fena değil”, “biraz kötü ya” gibi klasik bir cevap verilir, kalan boş süre de mimiklerle geçiştirilmeye çalışılır veya başka bir lafa atlanır.
Iyi bakalım ne demek?
genelde konuşmaların, diyalogların sonunda, bir anlamda konuşmanın sonlanması için kullanılan sözler. + tamam ben de üçte ordayım. yerine “oldu o zaman” kelime grubunun da kullanılabildiği bir diğer kelime grubu.
- How are you? Nasılsın? anlamına gelmektedir.
- What’s up? Naber? anlamına gelir.
- How do you do? Nasılsın? anlamına gelir.
- How is it going? Nasıl gidiyor?
- Fine. İyiyim anlamına gelir.
- I’m fine. İyiyim anlamına gelir.
- I’m all right. İyiyim anlamına gelen bir başka ifadedir.
- I’m very well. Çok iyiyim anlamına gelir.
Hello diyene ne denir?
Hello nun bir alternatifi ise Hi dır. Hay diye okunur.
Nasılsın ne anlama gelir?
bir kimsenin sağlığınıve durumunu öğrenmek içir sorulan nezaket sorusu.

How old are you ne demek cevabı?​

Bu soruya nasıl cevap verileceği de insanlar tarafından merak edilmektedir. How old are you sorusuna I am fifteen years old olarak cevap verebilirsiniz. Burada sayı gelen yere kendi yaşınızı getirerek soruyu cevaplamanız mümkündür. Verilen örnek cümlede ben 15 yaşındayım denmektedir.
Günün nasıl geçti soruları?
“Günün nasıl geçti?” sorusuna “İyiydi.” cevabını almak yerine daha özenli sorular sorabilirsiniz….Eğlenceli sorular!
Bakalım anlamı nedir?
(ara: bakalim). hayatın yükünden veya yaşananların verdiği sıkıntıdan mütevellit, o anda -cevap vermeyi bırakın- düşünülmek bile istenmeyen bir sorunun karşılığı olarak kullanılabilecek en güzel -yalancı- cevap; – askerlik bitti, iş – güç sahibi de oldun.

Geri