AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Iyilik pesinde kos nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Iyilik peşinde koş nedir?​

İyilik Peşinde Koş Platformu, Adım Adım’ın desteklediği Sivil Toplum Kuruluşlarının Projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu web platformudur. Adım Adım’ın 8 yıl boyunca koşan 7,000 koşucu ve 66,000 bağışçı sayesinde biriktirdiği tecrübeleri sonucunda ortaya çıkmıştır.

Istanbul maratonuna nasıl gidilir?​

Fatih bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Avrasya Maratonu adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
- Otobüs: 28T, 46Ç, 47E, 54E, 66, 70FE, 97.
- Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK)
- Metro: M1A, M2.
- Tramvay: T1.
Ipk kaydı nedir?
Sivil Toplum Kuruluşları’nın projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı yardımseverlik koşusu platformudur. Adım Adım bilgi birikimi kullanılarak, Eker, New Balance, Wings for Life katkıları ve Salesforce/Uzman, Yuvarla/Fonzip ekiplerinin teknik destekleri sayesinde hayata geçirilmiştir.
Adimadim Org nedir?
Adım Adım, Mart 2008’te, yurtdışında ‘charity run’ olarak bilinen kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye’de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumudur.

Istanbul Yarı Maratonu nasıl gidilir?​

Yenikapı, Fatih bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden 21.istanbul Yarı Maratonu Start adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
- Otobüs: 146T, 30D, 31Y, 70KY, 77, BN1.
- Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
- Metro: M2.

Istanbul Maraton ve spor fuarı nerede?​

Bu yıl 43. kez koşulacak N Kolay İstanbul Maratonu öncesinde, gelenekselleşen ‘İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’ İstanbullularla buluşuyor. 4-6 Kasım 2021 tarihlerinde Yenikapı’da düzenlenecek fuarda; atletler, çocuklar ve spora destek veren markalar bir araya gelecek.
Istanbul halk koşusu kaç km?
Saat 09.45’te Altunizade Köprüsü altından başlayacak halk koşusunda da vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından ayrılarak Barbaros Bulvarı’ndan Beşiktaş’a inecek. Sekiz kilometrelik halk koşusu, Dolmabahçe’deki Vodafone Park önünde son bulacak.

Geri