- Konu Yazar
Iyi bir müfettiş nasıl olmalıdır?
Müfettiş olmak için detaycı, sorgulayıcı, analitik, ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk bilincine sahip, iletişime açık ve kolay adapte olabilmek gerekiyor çünkü sürekli seyahat edip yeni yerlere giderek yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu yüzden uyum sağlamanız ve mesleğinizi düzgün yapmanız gerekiyor.Eğitim Müfettişi ek ders alır mı?
Dava konusu genel düzenleyici işlemde adı geçen; İl milli eğitim müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürleri ile ilköğretim müfettişi ve müfettiş yardımcıları ek ders ücretlerini eşit yani 15 saat olarak almakta idiler.Öğretmen müfettiş olabilir mi?
Sınava fakülte veya en az dört yıllık yüksek okul mezunu olan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda branşında en az on yıl öğretmenlik veya branşında beş yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Bakanlık teşkilatında veya okul ve kurumlarında asıl olarak en az üç yıl yöneticilik yapmış bakanlık mensupları katılabilecek.
Müfettişler öğretmeni denetleyecek mi?
Bir fark ise İlköğretim müfettişliği döneminde sadece İlköğretim kurumlarını denetlerlerken şimdi ise tüm kurumları ve yurtları da denetleyecekler. 4- Mevcut (eski İlköğretim müfettişleri, sonra adları eğitim müfettişi, eğitim denetmeni, maarif müfettişi. adlarını alan) müfettişler taşrada(İllerede) görev yapacaklar.
KPSS müfettiş nasıl olunur?
Müfettiş ve Müfettiş Yardımcısı Kadrolarına Nasıl Girilir?- Öncelikle müfettiş veya müfettiş yardımcı kadrolarına girmek için mutlaka 4 yıllık bir fakülte mezunu olmak gerekir.
- Müfettiş ve müfettiş yardımcısı kadrolarına girebilmek için kesinlikle KPSS lisans puanı olması gereklidir.
Vergi müfettişi olmak için hangi puan türü?
Maliye Bakanlığı 400 vergi müfettiş yardımcısı alacak. – Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı : Vergi Müfettiş Yardımcısı, 400 adet. – KPSS Puan Türleri ve Taban Puan: KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan alanlar.Vergi müfettişi ne kadar maaş alıyor?
Ortalama Maaşı net asgari ücretin %259.04 üzerinde.
Müfettiş olmak için hangi sınava girilir?
Bazı kurumlar KPSS P3 puanı ile personel alırken bazı kurum ve kuruluşlar KPSS sınavında işletme, maliye, muhasebe, İngilizce ve istatistik gibi A grubu oturumlara girme şartı ile hesaplanan KPSS P37, KPPS P5, KPSS P4 gibi puan türleri ile müfettiş ve müfettiş yardımcılıkları kadrolarına personel alır.
Müfettiş olmak icin hangi bolum okunur?
Nasıl Banka Müfettişi Olunur? Banka müfettişi olmak için üniversitelerin, dört yıllık eğitim veren Bankacılık, Matematik, Maliye, İşletme, İktisat ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır.Öğretmen Müfettişi nasıl olunur?
Müfettiş yardımcılığı maaşı ne kadar?Kariyerinde Maaşlar
Kimler banka müfettişi olabilir?
Banka müfettişi olmak için üniversitelerin, dört yıllık eğitim veren Bankacılık, Matematik, Maliye, İşletme, İktisat ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Özel bankalarda çalışabilmek için başvurulan kurum tarafından düzenlenen yazılı sınav ve sözlü mülakata girmek gerekmektedir.
Bakanlıklarda müfettiş nasıl olunur?
Banka müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
Banka Müfettişi Maaşları 2022 2022 yılında alınan en düşük Banka Müfettişi maaşı 11.200 TL, alınan ortalama Banka Müfettişi maaşı 15.700 TL, alınan en yüksek Banka Müfettişi maaşı ise 21.400 TL olarak belirlenmiştir.Müfettiş yardımcısı ne iş yapar?
Müfettiş Yardımcıları belirtilen süre içinde refakatinde bulundukları Müfettişin denetimi ve gözetimi altındadırlar. Kendilerine verilen görevleri Müfettişin talimatına göre yerine getirirler, tek başlarına inceleme, teftiş ve soruşturma yapamazlar, rapor düzenleyemezler.
Vergi müfettişi kaç puanla atanır?
SINAV SÜRECİ Yazılı sınava katılmak isteyen adaylar ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olmalıdır.
Polis Müfettişi Nasıl Olunur?
Fahri Trafik Müfettişi olacakların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az kırk yaşında olmak, Yüksekokul mezunu olmak, En az on yıllık sürücü belgesi sahibi olmak, Asli kusurlu olarak ölümlü veya yaralamalı trafik kazasına sebebiyet vermemiş olmak gerekiyor.Müfettiş Yardımcılığı kimler başvurabilir?
Halen Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan ve en az 8 yıl öğretmenlik deneyimi olan, 35 yaşını doldurmamış tüm öğretmenler/yöneticiler eğitim müfettiş yardımcılığı sınavına başvuru yapabilecek.Devlet banka Müfettişi Nasıl Olunur?
Banka Müfettişi Olma Şartları Özel bankaların ve devletin açtığı ”Banka Müfettişi” sınavlarına başvurmak gerekir. Devlet kadrosunda açılan ”Banka Müfettişi’ sınavı yazılı şekilde yapılmaz. Bunun yerine her yıl girilen KPSS sınavında alınan puan baz alınır.
Müfettiş Yardımcısı olmak zor mu?
son donemde pek kolay bir şekilde girilip müfettiş yardımcılığı mesleğini çok kolay ulaşılabilir bir pozisyon haline getirmiş olmasına rağmen 3 hatta 4 yıllık yardımcılık süresinin sonunda teftiş kurulları arasında en zor yeterlik sınavına sahip olanıdır..