AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İtunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
İtunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır? İşte size İtunes aracılığıyla cihazınızı güncellemenin adımları. İlk adım olarak, İtunes uygulamasını açın ve cihazınızı bilgisayara bağlayın. Ardından, cihazınızın adını tıklayarak senkronize edin. Şimdi ayarlar bölümüne gidin ve genel seçeneğini bulun. Buradan Yazılım Güncelleme seçeneğini tıklayın. Eğer yeni bir güncelleme varsa, İndir ve Yükle seçeneğini seçin. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, güncellemeyi yükle seçeneğiyle cihazınıza uygulayın. Güncelleme tamamlandıktan sonra, cihazınızı yedekleyin ve senkronize edin. Artık cihazınız güncel ve kullanıma hazır!
İçindekiler

İtunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır?​

İTunes, Apple cihazlarının yazılımını güncellemek için kullanılan bir programdır. İşte İTunes ile güncelleme yapmanın adımları:
1. Adım: İlk olarak, bilgisayarınıza iTunes programını indirin ve yükleyin. Eğer zaten yüklü ise, en son sürümünü kullanmaya özen gösterin.
2. Adım: iTunes programını başlatın ve Apple cihazınızı USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
3. Adım: Cihazınızı iTunes programında tanıdıktan sonra, sol üst köşede bulunan cihaz simgesine tıklayın.
4. Adım: Cihaz özeti sayfasında, “Genel” veya “Summary” sekmesine tıklayın.
5. Adım: Güncelleme seçeneğini bulun ve tıklayın. Eğer güncelleme mevcutsa, iTunes size en son sürümü indirip yüklemek için bir seçenek sunacaktır.
6. Adım: Güncelleme işlemini başlatmak için “Güncelle” veya “Update” butonuna tıklayın. İşlem tamamlanana kadar cihazınızı bilgisayardan çıkarmayın.
7. Adım: Güncelleme tamamlandığında, cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Yeniden başlamazsa, cihazınızı manuel olarak yeniden başlatın.
Not: İTunes ile güncelleme yaparken, cihazınızın bataryasının yeterli seviyede olduğundan emin olun. Ayrıca, internet bağlantınızın stabil olduğundan ve iTunes’un güncel olduğundan emin olun.
Önemli Hatırlatma: Güncelleme işlemi sırasında cihazınızın verileri yedeklenir, ancak yine de bir sorun yaşanması durumunda önemli verilerinizi yedeklemiş olduğunuzdan emin olun.

İtunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır?​

İTunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır?
1. İTunes uygulamasını açın.
2. Aygıtınızı bilgisayara bağlayın.
3. Aygıtınızı seçin.
4. “Genel” sekmesine tıklayın.
5. “Güncelleme Denetle” butonuna tıklayın.

İTunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır?
İTunes uygulamasını açın.
Aygıtınızı bilgisayara bağlayın.
Aygıtınızı seçin.
“Genel” sekmesine tıklayın.
“Güncelleme Denetle” butonuna tıklayın.

Geri