- Konu Yazar
İTunes güncelleme nasıl yapılır Windows? İşte adım adım İTunes güncelleme süreci için yapmanız gerekenler. İlk olarak, güncellemeyi başlatmak için İTunes uygulamasını açın. Ardından, sol üst köşede yer alan “Yardım” menüsüne tıklayın. Açılan menüden “Güncellemeleri Kontrol Et” seçeneğini seçin. Windows işletim sisteminiz için mevcut olan güncellemeleri otomatik olarak kontrol edecektir. Eğer bir güncelleme bulunursa, “Güncelle” butonuna tıklayın ve güncellemenin indirilmesini bekleyin. İndirme tamamlandıktan sonra, İTunes uygulamasını yeniden başlatın ve güncellemenin yüklenmesini bekleyin. Güncelleme tamamlandıktan sonra, İTunes uygulamanız en son sürümüne güncellenmiş olacaktır.
İçindekiler
İTunes Güncelleme Nasıl Yapılır Windows?
İTunes, Windows işletim sistemi üzerinde kullanılan bir müzik ve medya oynatıcıdır. Yazılımın güncel sürümünü kullanmak, yeni özelliklere ve performans iyileştirmelerine erişmek için önemlidir. İşte İTunes güncellemesini nasıl yapacağınız hakkında bilmeniz gerekenler:1. İlk adım olarak, bilgisayarınızda İTunes uygulamasını açın.
2. Üst menü çubuğunda bulunan “Yardım” seçeneğini tıklayın.
3. Açılan alt menüden “Güncellemeleri Kontrol Et” seçeneğini seçin.
4. İTunes, güncellemeleri kontrol etmek için Apple sunucularına bağlanacaktır. Eğer yeni bir güncelleme varsa, indirme ve yükleme seçenekleri görüntülenecektir.
5. “İndir ve Güncelle” seçeneğini tıklayarak güncelleme işlemini başlatın.
6. İndirme tamamlandıktan sonra, İTunes güncellemesini yüklemek için talimatları takip edin.
7. Güncelleme tamamlandığında, İTunes uygulaması otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.
İTunes güncellemesi sırasında internet bağlantınızın sağlam olması önemlidir. Ayrıca, güncelleme işlemi birkaç dakika sürebilir, bu nedenle sabırlı olmanız gerekmektedir. İTunes güncellemesi tamamlandıktan sonra, en son sürümü kullanarak müzik ve medya dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde yönetebilirsiniz.
Not: İTunes güncellemeleri genellikle yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri içerir, bu nedenle düzenli olarak güncellemeleri kontrol etmek önemlidir.
İtunes Güncelleme Nasıl Yapılır Windows?
iTunes güncelleme yapmak için iTunes uygulamasını açın. |
Güncelleme seçenekleri Ayarlar bölümünde bulunur. |
iTunes’in en son sürümünü indirin ve kurulumu başlatın. |
Güncelleme işlemi internet bağlantısı gerektirir. |
Güncelleme tamamlandığında iTunes yeniden başlatılacaktır. |
iTunes güncelleme yapmak için uygulamayı açın.
Güncelleme seçenekleri Ayarlar bölümünde bulunur.
iTunes’in en son sürümünü indirin ve kurulumu başlatın.
Güncelleme işlemi internet bağlantısı gerektirir.
Güncelleme tamamlandığında iTunes yeniden başlatılacaktır.