AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ITU otoparki kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ITÜ otoparkı kaç TL?​

OTOPARK
Abonelik Süresi | Ücret
30 – 60 Dakika | 260 TL (İTÜ GVO veli kartı ibraz etmek kaydı ile)
6 Aylık (Başvuru tarihinden itibaren) | 600 TL
1 Yıllık (Başvuru tarihinden itibaren) | 1.200 TL

ITÜ en fazla kaç kredi alabilirim?​

Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince; ağırlıklı genel not ortalaması 2.25 olan öğrenciler 25 kredi, ağırlıklı genel not ortalaması 3.00 olan öğrenciler ise 25 kredinin üzerinde kredi alabilirler.

ITÜ ders notları nereden alınır?​

ITÜ ders notları nereden alınır?
DÖNEM BAŞARI NOTLARINI GÖRME
- “Öğrenci Servisi” menüsünde yer alan “Öğrenci Bilgileri” menüsüne giriniz.
- “Dönem notları” linkine tıklayınız .
- Notlarını görmek istediğiniz dönemi seçip submit butonuna basınız.

ITÜ ziyarete açık mı?​

ITÜ ziyarete açık mı?
Hafta içi her gün 10.00-16.00 saatleri arasında ziyarete açıktır. 20 kişiden fazla gruplar websayfamız üzerinden online randevu alarak rehber eşliğinde ziyaret edebilmektedir. Okul grubuyla gelen öğretmenler için refakatından dolayı merkez girişi ücretsizdir.

ITÜ yardım bileti nasıl oluşturulur?​

a. İTÜ/Yardım üzerinden (yardim.itu.edu.tr) “Yardım Bileti Oluştur”a tıklayarak birimlerden BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI ‘nı seçtikten sonra kategori olarak EBYS – Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ni seçip yardım bileti oluşturarak destek alabilirsiniz.

İTÜ mezuniyet için kaç kredi?​

Birinci yıl sonunda en az 35 ,ikinci yıl sonunda en az 75 krediyi tamamlayan ve genel not ortalaması en az 3.00 olan öğrenciler “ Çift Anadal “ programına başvurabilirler, ayrıca bu öğrenciler Madde 14’te belirtilen en fazla kredi sınırını aşarak sekiz yarıyıldan daha kısa sürede mezun olabilirler.

İTÜ irregular en az kaç kredi?​

İTÜ irregular en az kaç kredi?
Eğer irregular olarak başlıyorsanız ilk dönemizinde maksimum 22 kredi alabilirsiniz. Ders planınızda derslerin yanında kaç kredi oldukları da yer almakta olup daha çok kredi girerseniz sistem vermeyecektir. genel not ortalamanız > 3,00 ise kredi sınırınız yoktur.

ITÜ ders programı nereden öğrenilir?​

ITÜ ders programı nereden öğrenilir?
KONTROL. İlk önce sisteminizin sorunsuz çalıştığını kontrol edin. http://www.sis.itu.edu.tr/ den, sol taraftan “ÖBS Giriş” e tıklayın.

ITÜ otopark ücretleri aşağıdaki şekildedir:

- 30 – 60 Dakika: 260 TL (İTÜ GVO veli kartı ibraz etmek kaydı ile)
- 6 Aylık (Başvuru tarihinden itibaren): 600 TL
- 1 Yıllık (Başvuru tarihinden itibaren): 1.200 TL

ITÜ'de en fazla kaç kredi alabileceğinize dair bilgi ise Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği kapsamında verilmiştir. Ağırlıklı genel not ortalaması 2.25 olan öğrencilere 25 kredi, 3.00 olan öğrencilere ise 25 krediden fazlasını alabilme imkanı tanınmaktadır.

ITÜ ders notlarını öğrenmek için yapmanız gereken adımlar ise şöyle:

1. "Öğrenci Servisi" menüsünden "Öğrenci Bilgileri" menüsüne giriş yapın.
2. "Dönem notları" linkine tıklayın.
3. Notlarını görmek istediğiniz dönemi seçip "submit" butonuna basın.

ITÜ ziyarete açıktır ve hafta içi her gün 10.00-16.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. 20 kişiden fazla gruplar için online randevu alınarak rehber eşliğinde ziyaret gerçekleştirilebilir. Okul grubuyla gelen öğretmenler için refakatçi oldukları için merkeze ücretsiz giriş hakkı sunulmaktadır.

ITÜ'de yardım bileti oluşturmak için İTÜ/Yardım üzerinden (yardim.itu.edu.tr) "Yardım Bileti Oluştur"a tıklayarak, BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI birimini seçtikten sonra EBYS kategorisini seçerek destek alabilirsiniz.

İTÜ'de mezuniyet için en az kaç kredi gerektiği ise birinci yıl sonunda en az 35, ikinci yıl sonunda en az 75 krediyi tamamlayan ve genel not ortalaması en az 3.00 olan öğrenciler için "Çift Anadal" programına başvuru imkanı sunulmaktadır.

İTÜ'ye irregular (düzensiz) kayıt olan öğrenciler için ise ilk dönemlerinde en fazla 22 kredi alabilme kuralı bulunmaktadır. Genel not ortalamanız 3,00'dan yüksek ise kredi sınırlaması olmayabilir.

ITÜ ders programını öğrenmek için sisteminizin çalışır durumda olup olmadığını kontrol ederek http://www.sis.itu.edu.tr/ adresinden "ÖBS Giriş" sayfasına giderek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Geri